Af BERIT HARTUNG - 07/06-17 12:52

Han forsøgte at få sin stjålne motorcykel tilbage:  reaktion var voldsomHan forsøgte at få sin stjålne motorcykel tilbage: reaktion var voldsom

Et tyveri endte i en grov voldssag, da en 23-årig mand fra Tilst ved Aarhus mandag forsøgte at få sin stjålne motorcykel igen.

storybild

En ung mand fik først stjålet sin motorcykel og blev derefter udsat for grov vold af tyvene. Østjyllands Politi efterlyser nu syv mænd i sagen. (Billede: Nikolai Linares)

Den unge mand så ved 15-tiden 2. pinsedag en gruppe mænd, der var i gang med at sjæle hans motorcykel, som stod parkeret ved boligområdet Søhøjen i Aarhus-forstaden.

En af mændene kørte væk på motorcyklen, og det blev den 23-årige så rasende over, at han besluttede sig for at køre efter. Det lykkedes ham at indhente føreren, som standsede og smed køretøjet fra sig.

Så skulle man måske tro, at alt var godt, men da ejeren af motorcyklen steg ud af bilen for at rejse motorcyklen op, begyndte tyven at slå ud efter ham. Kort efter ankom en bil med fire andre mænd, og de steg ud og begyndte at tæve løs på den 23-årige unge mand. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Tre af gerningsmændene beskrives som 20-25 år og 170-180 centimeter høje, den ene mellemøstlig af udseende og spinkel, de to andre beskrives som østeuropæiske af udseende og henholdsvis fedladen og spinkel af kropsbygning. De øvrige to gerningsmænd kunne den forurettede ikke beskrive nærmere.

Beboer jagtede tyv men fandt farlig bombe i vaskekælder
Beboer jagtede tyv men fandt farlig bombe i vaskekælder

Tines mand døde af kræft: Tyve har stjålet 'det værst tænkelige'
Tines mand døde af kræft: Tyve har stjålet 'det værst tænkelige'

Otte tricktyverier er ikke nok til fængsling af gravid
Otte tricktyverier er ikke nok til fængsling af gravid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx