Af - 26/05-15 09:09

Politiboss skifter forklaring: Var alligevel ikke til Peter PanPolitiboss skifter forklaring: Var alligevel ikke til Peter Pan

Politidirektør kulegraves netop nu pga. modtagelse af diverse billetter til ham og konen. Nu siger han så, at det var en fejl, at han oplyste at have været til Peter Pan-musical.

Bildstrecke im Grossformat »

- Kære Jens, (..) spring op på vinden og tag med Wendy, John og Michael på deres rejse til Ønskeøen, hvor de blandt andre møder Peter Pan, Klokkeblomst og Kaptajn Klo.

Gaverne regner ned over midtjysk politidirektør
Gaverne regner ned over midtjysk politidirektør


Sådan lød invitationen fra messecenter Herning som politidirektør Jens Kaasgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi – ifølge en aktindsigt – takkede ja til.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Direktøren var på arbejde, lød begrundelsen fra politiet.

Men eksperter stod i kø for at kritisere politidirektørens modtagelse af i alt 15 arrangementer som dette, indledte først rigspolitiet og siden Den Uafhængige Politiklagemyndighed en undersøgelse af ham.

Nu skifter han forklaring.

- Det var en fejl, at jeg oplyste at have været med til Peter Pan. Netop det arrangement takkede jeg nej til, da der ikke var noget arbejdsrelateret i det, oplyser han nu.

- Det var faktisk min kone, der opdagede fejlen, da hun læste avisen. Der har været så mange arrangementer, at jeg kom til at sætte forkert kryds på, hvad jeg havde været med til.

Mens politibossers gaver kulegraves: MCH fik 29 tilladelser af politiet
Mens politibossers gaver kulegraves: MCH fik 29 tilladelser af politiet

Politiet kan dog ikke dokumentere afbuddet, mens Messecenter Herning ikke ønsker at fremlægge politidirektørens svar på invitationen.

Minister trækkes ind i politidirektørs gavesag
Minister trækkes ind i politidirektørs gavesag

Den Uafhængige Politiklagemyndighed ønsker ikke at kommentere den nye udvikling i sagen, mens efterforskningen af direktøren gaver pågår.

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx