Af Niels Pedersen - 30/10-17 12:56

Er han blank eller begavet? 18-årige Kristoffers valgplakat skaber vild debatEr han blank eller begavet? 18-årige Kristoffers valgplakat skaber vild debat

En valgplakat, som pryder lygtepælene i Silkeborg og omegn deler vandene, efter at den har taget de sociale medier med storm. Flere sætter spørgsmålstegn ved 18-årige Kristoffer Møller Jensens intelligens, mens andre mener, at den debuterende Venstre-politiker er intet mindre end genial, skriver TV 2.

storybild

En valgplakat, som pryder lygtepælene i Silkeborg og omegn deler vandene, efter at den har taget de sociale medier med storm. Flere sætter spørgsmålstegn ved 18-årige Kristoffer Møller Jensens intelligens, mens andre mener, at den debuterende Venstre-politiker er intet mindre end genial, skriver TV 2.

For det virker som om, den unge politiker har glemt noget ret essentielt. Under billedet af den smilende Kristoffer Møller Jensen er der ikke indsat noget slogan. I stedet står der blot 'indsæt tekst'.

Det fik BT og MetroXpress' Instagram-guru Anders Hemmingsen til at dele den usædvanlige valgplakat på det sociale medie, hvor valgplakaten blev genstand for en del debat.

Når det skal gå virkelig stærkt. (@gu_t_v)

Et opslag delt af Anders Søby Hemmingsen (@andershemmingsendk) den

Mange brugere morer sig over fejlen, mens enkelte sætter spørgsmålstegn ved Kristoffer Møller Jensens intellekt, idet han tilsyneladende ikke havde opdaget den, før plakaterne kom op at hænge.

'Det lidt det samme som at indrømme man er blank, skriver kamilla_johnsen.

LÆS OGSÅ: Meget forskellige: Ærlig Frederik med sjælden udmelding om forholdet til Joachim

'Det er svært at være 11 år,' skriver danelno5.

Der er dog også dem, som roser den unge Venstre-mand for at skabe opmærksomhed om sig selv med den spøjse valgplakat.

'Genialt det der - hele DK ser nu den valgplakat,' skriver brugeren soerenroskjaer på Instagram.

Men hvad er baggrunden for den manglende tekst på valgplakaten?

»Det er skam ikke en trykfejl. Det er en gimmick, vi lavede med fuldt overlæg, for selvfølgelig må sådan noget ikke ske ved en fejl,« siger Kristoffer Møller Jensen.

Han fortæller, at holdet bag valgkampagnen i flere måneder havde spekuleret over, hvordan de kunne lave en valgplakat, der skilte sig ud og skaffede deres kandidat opmærksomhed. Men det var først på et møde kort før plakaterne skulle i trykken, at de bestemte sig for at lave den alternative valgplakat.

»Der kom lidt øl på bordet, og der besluttede vi så, at det her var den mest originale ide. Det skulle se ud som om, det var en fejl, så jeg skilte mig ud i gadebilledet og fik noget omtale. Og det er jo lykkedes,« siger den 18-årige debutant.

Det er dog ikke al omtalen, han er lige vild med.

»Det er ikke rart, når kommentarerne bliver personlige og går på min alder, men sådan er det jo, når man stikker næsen frem og skiller sig ud,« siger Kristoffer Møller Jensen, som er nummer to på Venstres liste i Silkeborg Kommune.

Det er da heller ikke alle Kristoffer Møller Jensens valgplakater, som mangler et slogan. Han slår sig blandt andet op på at være 'Det unge valg', noget der ifølge V-debuttanten i den grad er behov for.

»Jeg vil være de unges stemme i Silkeborgs byråd. Som det er nu, sidder der en masse politikere på omkring 60 år og beslutter, hvad der skal ske i kommunen, men de ved jo ikke, hvad de unge vil have. Det gør jeg,« lyder det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Økonomer: Nu bliver boligfesten...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx