Af - 11/05-14 09:53; Opdateret: 11/05-14 10:30

Efterlysning: Politiet leder efter gerningsmand til knivstikkeriEfterlysning: Politiet leder efter gerningsmand til knivstikkeri

Københavns Politi efterlyser en ung mand, der menes at være gerningsmand til et knivstikkeri ved Københavns Hovedbanegård.

storybild

(Billede: Københavns Politi)

Københavns Politi efterlyser en ung mand, som menes at være gerningsmand til et knivstikkeri, der fandt sted lørdag morgen kl. 06. ved Københavns Hovedbanegård.

- Gerningsmanden fulgte efter sit offer fra Hovedbanegården og ud til busholdepladsen ved Tivoli, hvor overfaldet fortsatte. Efter overfaldet flygtede gerningsmanden til fods tilbage mod Hovedbanegården, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Det var en buschauffør i linje 250S, der tilkaldte ambulance og politi, og han ydede samtidig førstehjælp til offeret, der nu er indlagt på hospitalet.

Offeret er en 39-årig mand. Hans tilstand betegnes som stabil, og han er uden for livsfare, oplyser Sajjard Haider, central efterforskningsleder, til MX.dk.

- Gerningsmanden forsvandt efter overfaldet ind på Hovedbanegården, hvor han løb ned på en perron og tog et regionaltog til Nykøbing Falster, siger Sjjard Haider.


Gerningsmanden beskrives således:

- Mand, afrikansk af udseende.

- 20-30 år, 170-175 cm høj.

- Almindelig af kropsbygning, sort og kortklippet hår, muligt skæg omkring munden.

- På gerningstidspunktet iklædt mørkeblå jakke m. hætte og en bred, hvid stribe hen over bryst og skuldre samt med lyseblå/lysegrå aftegninger på siderne og ærmerne. Blå jeans og mørke sko/støvler.

Vidner kan henvende sig til Københavns Politi på telefon 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx