Af - 11/05-14 09:53; Opdateret: 11/05-14 10:30

Efterlysning: Politiet leder efter gerningsmand til knivstikkeriEfterlysning: Politiet leder efter gerningsmand til knivstikkeri

Københavns Politi efterlyser en ung mand, der menes at være gerningsmand til et knivstikkeri ved Københavns Hovedbanegård.

storybild

(Billede: Københavns Politi)

Københavns Politi efterlyser en ung mand, som menes at være gerningsmand til et knivstikkeri, der fandt sted lørdag morgen kl. 06. ved Københavns Hovedbanegård.

- Gerningsmanden fulgte efter sit offer fra Hovedbanegården og ud til busholdepladsen ved Tivoli, hvor overfaldet fortsatte. Efter overfaldet flygtede gerningsmanden til fods tilbage mod Hovedbanegården, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Det var en buschauffør i linje 250S, der tilkaldte ambulance og politi, og han ydede samtidig førstehjælp til offeret, der nu er indlagt på hospitalet.

Offeret er en 39-årig mand. Hans tilstand betegnes som stabil, og han er uden for livsfare, oplyser Sajjard Haider, central efterforskningsleder, til MX.dk.

- Gerningsmanden forsvandt efter overfaldet ind på Hovedbanegården, hvor han løb ned på en perron og tog et regionaltog til Nykøbing Falster, siger Sjjard Haider.


Gerningsmanden beskrives således:

- Mand, afrikansk af udseende.

- 20-30 år, 170-175 cm høj.

- Almindelig af kropsbygning, sort og kortklippet hår, muligt skæg omkring munden.

- På gerningstidspunktet iklædt mørkeblå jakke m. hætte og en bred, hvid stribe hen over bryst og skuldre samt med lyseblå/lysegrå aftegninger på siderne og ærmerne. Blå jeans og mørke sko/støvler.

Vidner kan henvende sig til Københavns Politi på telefon 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx