Af - 25/09-13 17:18; Opdateret: 25/09-13 17:38

Danske Banks topbosser skal spise med pøblenDanske Banks topbosser skal spise med pøblen

Danske Banks topchefer får ikke længere lov til at nyde deres luksusfrokost for dem selv i deres egen kantine.

storybild

Måske skyldes det Thomas F. Borgens norske rødder, at bosserne i Danske Bank ikke længere skal have lov til at nyde dansk smørrebrød i deres egen kantine. (Billede: Polfoto/Torben Stroyer)

En æra med luksusfrokoster i det skjulte er slut for topbosserne i Danske Bank. Fremover bliver de forvist fra deres egen særlige kantine og henvist til at spise i fælleskantinen på Holmens Kanal i København - sammen med alle de andre ansatte.

Sådan er den nye linje, efter bankens nye administrerende direktør, Thomas F. Borgen, har besluttet at lukke den særlige direktionskantine, hvor cheferne hidtil har kunnet nyde to stykker dansk, højtbelagt smørrebrød hver dag. Det skriver Børsen.

Om en lille uges tid må lederne altså slentre ned til én af de tre medarbejderkantiner, der befinder sig i bankens hovedsæde på Holmens Kanal i København.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Danske Bank, men Børsen gætter på, at den nye stil måske skyldes, at norske Thomas F. Borgen har en aversion for dansk smørrebrød.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Obama skriver kontrakt med Netflix
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx