Af - 13/05-15 10:03; Opdateret: 13/05-15 10:21

Køb sjældne dyrekort for 3,5 millioner kroner og få et hus med i prisenKøb sjældne dyrekort for 3,5 millioner kroner og få et hus med i prisen

Nicolai Fræer fik en sjov idé, som nu er blevet delt adskillige gange på de sociale medier.

storybild

(Billede: Privatfoto)

50 dyrekort, hvoraf flere af dem er sjældne. Dem kan du få for små 3,5 millioner danske kroner - nårh ja... så følger der altså også en villa med på 229 m2 i Silkeborg.

Manden bag annoncen på Den Blå Avis hedder Nicolaj Fræer, og selve annoncen er gået viralt - hvilket kort sagt betyder, at den er blevet delt adskillige gange på de sociale medier.

Han synes, det var lidt sjovt at tage pis på de forældre, der går lidt for meget op i de såkaldte dyrekort, som man får oven i købet, når man handler ved Dansk Supermarked-forretninger.

Spiddende sjovt: Merete krydser dyrekort med politik
Spiddende sjovt: Merete krydser dyrekort med politik

Dyrekort: 76.400 kroner for fyldt samlehæfte
Dyrekort: 76.400 kroner for fyldt samlehæfte

- Jeg så jo på Facebook, hvordan at det går fuldstændigt over gevind, når folk sætter dyrekort til salg eller skriver om det, siger Nicolai Fræer til metroxpress.

Huset på Kornvænget 50 i Silkeborg har været sat til salg 7-8 måneder, så derfor tænkte han, at han ville gå anderledes til værks for at få lidt opmærksomhed:

- Jeg skyndte mig ind til min søn på syv år og nappede en håndfuld af de sjældne kort, løb ned på vejen og tog et billede af dem.

Han fortæller, at der allerede har været 10.000 inde på annoncen i DBA. Og de har også delt annoncen på deres Facebook-side.

- Jeg kan se, hvordan folk går fuldstændigt amok, og nogle sviner mig fuldstændigt til. Men det var da udelukkende for sjov, lægger Nicolai Fræer vægt på.

Desværre er huset endnu ikke blevet solgt endnu, men du kan læse mere om det ved at klikke her.

LÆS OGSÅ: TV: Hold så KÆFT med de dyrekort!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx