03/06-15 10:33

Aarhus dropper RyanairAarhus dropper Ryanair

Fremover vil Aarhus Kommune kun rejse med flyselskaber, der flyver på overenskomstlignende vilkår.

storybild

Ansatte i Aarhus Kommune må ikke rejse med Ryanair i fremtiden. (Billede: Polfoto/AP)

Aarhus Kommune dropper nu de flyselskaber, der ikke har indgået overenskomst eller flyver på overenskomstlignende vilkår.

Kommunen oplyser, at beslutningen er truffet efter sager om social dumping blandt flyselskaber.

Og dermed tilslutter kommunen sig Københavns Kommunes beslutning om ikke at flyve med det omdiskuterede flyselskab Ryanair.

Ryanair håner Frank Jensen i stor kampagne: 'High Fare Mayor'
Ryanair håner Frank Jensen i stor kampagne: 'High Fare Mayor'

- Der er rejst en række problemstillinger i forhold til den måde, som Ryanair behandler sine ansatte på, som jeg synes, det er vigtigt også at udfordre politisk, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S) til Ritzau.

Ryanair har tidligere kørt massive kampagner mod Frank Jensen og København efter beslutningen om at droppe flyselskabet:


Kommunen oplyser til Ritzau, at kommunens folk før har fløjet med Ryanair, men det stopper nu efter kommunen tilsluttet sig SKI's (Staten og Kommunernes Indkøbs Service) indkøbsaftale på flyrejser.

- Når vi køber ind som kommune, så skal i vi selvfølgelig først og fremmest sikre, at vi bruger skattekronerne fornuftigt. Men derudover skal vi også sikre, at det sker på nogle ordentlige vilkår, begrunder borgmesteren.

Efter den seneste polemik i København var Ryan Air dog hurtig ude og meddele, at man havde solgt masser af rejse til og fra den danske hovedstad:


LÆS OGSÅ: Ekspert om Ryanair-angreb: De har godt nok store nosser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx