Af Mads Brandsen - 26/02-18 20:40

Venstre i kæmpe billed-brøler: Brugte kendt hotel som eksempel på ghettoVenstre i kæmpe billed-brøler: Brugte kendt hotel som eksempel på ghetto

Efterfølgende er opslaget blevet slettet.

storybild

Radisson Blu Scandinavia-hotellet på Islands Brygge i København. (Billede: Christian Ringbæk)

Venstre vil parallelsamfundene i Danmark til livs - men kom til at bruge et forkert billede i et Facebook-opslag.

Søndag lagde regeringspartiet et opslag på Facebook med budskabet om 'ikke at tabe flere generationer på gulvet' - men baggrundsbilledet på opslaget var ikke et socialt belastet boligbyggeri, men derimod det firestjernede hotel Radisson Blu Scandinavia på Islands Brygge i København.

Hotellets logo kan ikke ses på Venstres billede, men arkitekterne Ejner Graae og Bent Severins facade fra 1973 er ganske let genkendelig.

(Billede: Screenshot/Facebook)

Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager Boulevard i København er Danmarks højeste hotel og har 542 værelser. (Billede: GONZALES PHOTO LASSE KOFOD)

Venstres pressechef Jens Kloppenborg-Skrumsager erkender over for TV 2, at billedvalget er en klar fejl.

»Det er selvfølgelig en fejl at lægge et billede op af et hotel, når det, vi vil signalere, er parallelsamfund. Dét kan man ikke kalde et hotel,« siger han til tv-stationen og tilføjer, at vi ikke lever i 'et fejlfrit samfund'.

Efter at TV 2 har henvendt sig til Venstre om brøleren, har partiet mandag eftermiddag slettet opslaget og lavet et nyt med et billede af et betonbyggeri med adskillige parabolantenner.

Ifølge TV 2 har Radisson Blu ikke ønsket at udtale sig om sagen.

Torsdag præsenterer regeringen sit udspil mod parallelsamfund, der blandt andet indeholder en fordobling af straffen for visse typer af kriminalitet, hvis den begås i ghettoområder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Axelsen efter stærkt EM-comeback:...
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
14-årig dreng død efter ulykke
bt.dk
16-årig dreng i kunstig koma efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx