Af Mads Brandsen - 09/10-17 15:41

Kvinde fra Varde blev pludselig millionær: 'Jeg havde slet ikke brug for mad'Kvinde fra Varde blev pludselig millionær: 'Jeg havde slet ikke brug for mad'

En dansk kvinde blev lamslået, da hun for nylig vandt den helt store gevinst på et skrabelod.

storybild

(Billede: NF)

En 40-årig kvinde fra Varde-kanten gik nærmest i stå, da hun forleden skrabede sig til en stor gevinst på et Diamant Quick-skrabelod fra Danske Spil: 40.000 kroner i 40 uger – i alt 1,6 millioner kroner.

»Jeg frøs helt. Kunne ingenting. Og isen havnede i vasken, for jeg mistede helt appetitten. Det tog faktisk et døgns tid at få appetitten tilbage. Jeg havde slet ikke brug for mad. Det er virkelig vildt det her. I fatter slet ikke, hvor stort det er for mig. Jeg har været igennem en meget hård periode i mit liv, så dette er en fantastisk begyndelse på en ny fremtid,« siger kvinden til Danske Spil i en pressemeddelelse.

Isen købte hun en aften som forkælelse til sig selv, da manden var på arbejde og børnene var til bowling. I butikken blev en kasse lukket lige for næsen af hende, og hun stod og blev mere og mere irriteret.

»Jeg tænker, at jeg lige må have et skrabelod med, så jeg måske kan blive i lidt bedre humør,« siger kvinden.

Og det gjorde hun. Efter at have skrabet gik det hurtigt op for hende, at det var en af de store gevinster, hun havde vundet efter mange forsøg.

»Min datter jokede straks med, om jeg havde vundet på et skrabelod, så det var virkelig sjovt at se hendes reaktion, da jeg kunne sige, hvor meget, jeg havde vundet. Og da jeg samtidig kunne fortælle hende, at hendes kørekort var hjemme, blev hun helt stille,« siger kvinden.

Pengene vil hun bruge på udbetalingen til et nyt hus – og måske en ny uddannelse.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nokia gør det igen: Genopliver gammel...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx