Af Amalie Abildgaard - 12/08-17 16:10; Opdateret: 12/08-17 16:42

Her hæver de Peters Madsens sunkne ubåd Her hæver de Peters Madsens sunkne ubåd

Ubåden, som Peter Madsen og den svenske journalist Kim Wall tog ud i torsdag, er på vej op af vandet lørdag eftermiddag efter den sank.

storybild

Formodet eftersøgning af forsvundet kvinde i forbindelse med, at den danske opfinder Peter Madsens ubåd 'Nautilus' sank i Øresund. (Billede: Martin Sylvest)

Peter Madsen var, ifølge sin egen forklaring, alene på ubåden, da det skete, mens den 30-årige Kim Wall blev meldt forsvundet klokken 2.30 af sin kæreste natten til fredag, da hun ikke var kommet hjem som planlagt fra reportageturen.

Siden er Peter Madsen blevet sigtet for at have dræbt den svenske journalist på 'en ukendt måde', og lørdag eftermiddag kører et retsmøde om sagen i Købehavns Byret bag lukkede døre.

Ubåden sank fredag formiddag og har siden ligget på bunden af havet i Køge Bugt. Lige nu bliver ubåden bjærget og kan gemme på spor i den mystiske forsvinden.

»De har dykkerne nede med iltmaske. Vi kan kun se overfladen af ubåden, så det er svært at sige, hvad de laver,« siger MXs reporter på stedet.

Når Nautilus er bjærget, skal den bringes ind til havnen i København og undersøges af en kriminaltekniker. Det oplyser vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Københavns Politi til nyhedsbureauet TT.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Løkke dropper Vestager
bt.dk
Med ét tweet sendte 20-årig...
bt.dk
Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx