Af - 30/07-15 16:15; Opdateret: 30/07-15 16:39

Teenager sendt hjem for at være uanstændigt klædt: Havde købt tøj hos chefenTeenager sendt hjem for at være uanstændigt klædt: Havde købt tøj hos chefen

Er denne kvindes shorts for vulgære?

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk butiksarbejder blev sendt hjem fra jobbet af chefen. Hvad bossen ikke vidste var, at den 17-årige Sylvia faktisk havde købt tøjet i butikkens egen afdeling for karrierekvinder.

Det skriver Huffington Post.

Efter at have ladet et blik løbe op og ned ad teenageren, blev den 17-årige Sylvia Stoel sendt hjem fra arbejde af sin chef. Årsagen var, at hendes shorts var alt for korte.

Det fik Sylvia op i det røde felt, da hun havde købt de omstridte shorts i den JC Penneys-forretning, hvor hun arbejder. Og det endda i karriereafdelingen.

Se de omtalte shorts i toppen af denne artikel.

For at tydeliggøre chefens dobbeltmoral overfor den 17-årige, der kun havde været ansat i 14 dage, lagde hun et billede på Twitter.

- Jeg sagde til min boss, at jeg syntes, at det var unfair at sende mig hjem, når jeg nu havde købt de her shorts i JC Penneys egen karriereafdeling - men han insisterede alligevel på, at jeg skulle gå hjem for at skifte, skriver Sylvia til Huffington Post.

WHAT?! 18-årig blev smidt hjem fra skole på grund af dette outfit
WHAT?! 18-årig blev smidt hjem fra skole på grund af dette outfit

Da den 17-årige begyndte på jobbet, havde hun efter eget udsagn aldrig fået at vide, at man ikke måtte møde i shorts. Bossen havde blot fortalt hende, at denim, t-shirts og toppe med spaghettistrop var bandlyst. Hvis man trak i et skørt, så måtte det ikke være 'for kort.'

Den forurettede ansatte fortæller, at hendes kolleger ofte mødte op i jeans og undertrøje, men at det aldrig tiltrak sig så meget som et løftet øjenbryn fra chefen.

Sylvia fortæller videre, at hun nu har sagt sit job op. Hun er glad for, at hun kunne starte en samtal op om, hvordan kvinder bliver behandlet på arbejdspladsen. Hun blæser til ligestillingskamp under brugernavnet 'queenfeminist.'

Hotpants og sandaler provokerer din chef
Hotpants og sandaler provokerer din chef

Hun mener, at de korte shorts udelukkende blev påtalt på grund af hendes køn.

- Uretfærdige regler for påklædning påvirker millioner af kvinder, og det er tid til at sige noget imod det, siger hun.

En talsperson fra indkøbsmagasinet JCPenney siger overfor Huffington Post, at de ikke udtaler sig i personalesager.


Hun får en del opbakning på Twitter.


En anden bruger på det sociale medie mener dog, at forretningen også sælger badekåber, men at sådan en ikke passer til en vagt bag kassen.


LÆS OGSÅ: Syg 'dresscode': Dette fik hende smidt ud fra sit afdansningsbal

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx