Af - 02/01-17 12:53; Opdateret: 02/01-17 13:20

Politiet om Emilie Meng: Svært at fastslå dødsårsagenPolitiet om Emilie Meng: Svært at fastslå dødsårsagen

Politiet arbejder fortsat på højtryk i sagen, og de har en opfordring til borgerne.

storybild

Mindehøjtidelighed i Korsør andenjuledag d. 26. december 2016 for den 17-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden juli i år og blev fundet død i en sø ved Borup på Sjælland 24. december. På et pressemøde om aftenen 25. december oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at teenagepigen har været udsat for en forbrydelse. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2016) (Billede: ida Guldbæk Arentsen)

For ni dage siden blev liget af Emilie Meng fundet i et vandhul i et øde område i Borup, men selvom retsmedicinerne lige siden har arbejdet på at fastslå dødsårsagen, så har det endnu ikke være muligt at fastslå, hvordan den 17-årige gymnasieelev blev dræbt.

Efter fundet af Emilies lig: Nu beder familien danskerne om hjælp
Efter fundet af Emilies lig: Nu beder familien danskerne om hjælp

- Vi har hele tiden sagt, at liget har karakter af, at hun har ligget død længe. Derfor vil undersøgelserne også tage tid, siger efteforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Det eneste efterforskerne har lagt sig fast på i forbindelse med drabet er, at de som udgangspunkt arbejder ud far en teori om, hun allerede var blevet dræbt, da hun blev fragtet til det øde område i Borup.

Emilie mindes: Tusindvis går ruten, hun burde have gået
Emilie mindes: Tusindvis går ruten, hun burde have gået

Men en stor del af efterforskningen beror på, at dødsårsagen bliver kendt, så det kan holdes op mod de andre efterforskningsmæssige skridt, der er til rådighed som eksempelvis oplysninger fra telemaster.

Søren Ravn-Nielsen understreger, at tiden arbejder mod efterforskerne, og selvom der allerede er kommet over 200 henvendelser i sagen, siden hun blev fundet, vil politiet stadig gerne have henvendelser fra folk, der kan ligge inde med viden.

Disse to kameraer kunne gemme på hemmeligheden om Emilies drabsmand
Disse to kameraer kunne gemme på hemmeligheden om Emilies drabsmand

- Vi vil rigtig gerne høre fra folk. Særligt hvis de har oplysninger om dagene omkring hendes forsvinden d. 10. juli. Både fra Korsør og fra Borup. Alle henvendelser er velkomne, siger Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Nabo til stedet hvor Emilie blev fundet: - Det kommer alt for tæt på

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx