Af - 14/11-15 15:01

Thomas og Julie løb i frygt:  - Man kunne mærke adrenalinen pumpeThomas og Julie løb i frygt: - Man kunne mærke adrenalinen pumpe

Et dansk kærestepar befandt sig midt i dramaet, da terrorister i går angreb forskellige steder i Paris.

Bildstrecke im Grossformat »

Da et voldsomt brag i går rungede på Stade de France i Paris kort efter klokken 21 anede hverken 21-årige Thomas Clausen, kæresten Julie eller nogle af de andre omkring 80.000 tilskuere uråd.

Men to en halv time senere befandt det danske kærestepar sig midt i kaotiske tilstande på en togstation i den franske hovedstad, og her gik den voldsomme virkelighed op for dem.

- Vi bliver mødt af politi og militær, der kommer løbende i mod os med deres geværer hævet, mens de nærmest skriger, at vi skal løbe ud af stationen, siger den CBS-studerende Thomas Clausen til metroxpress og fortsætter:

- Der er rimelig meget kaos. Vi løber gennem en lang gang op til gaden. Folk løber alt, hvad de kan. Der er børn og mødre, der græder. Der gik det op for os, hvad der var i gang.

Katja bor fem meter fra café med 14 døde: - Min kæreste var der, da de skød
Katja bor fem meter fra café med 14 døde: - Min kæreste var der, da de skød

- Vi var rigtig bange. Det var tydeligt, at politiet løb ned i den retning, hvor vi kom fra. Det var voldsomt at løbe derfra, når vi ikke vidste, hvad vi løb fra. Der kom det tæt på. Man kunne mærke adrenalinen pumpe. Man blev skarp og man nåede at tænke, om der mon løb en mand efter os, siger Thomas Clausen, der fortæller, at både han og kæresten efter omstændighederne har det godt.

Parret tog onsdag til Paris for at nyde nogle fridage, og det var i den forbindelse, at de unge danskere var til stede på Stade de France, da terrorangrebet begyndte i går.

- Vi sidder oppe på den side, der vender ud mod den bar, hvor bomberne sprængte. Først tror vi, at det er et kanonslag. Det er et helt vildt højt brag, men spillet fortsatte, og ingen på stadion reagerer. Det sker igen lidt senere fra den anden side, men vi tænker ikke yderligere over det, for ingen tog bestik af det.

Udenrigsministeren får skarp kritik for filmklip: Nu har han SLETTET dette
Udenrigsministeren får skarp kritik for filmklip: Nu har han SLETTET dette

- Braget kommer, og det runger selvfølgelig. Det er så højt, at jeg får ringen for ørerne. Men vi sad tæt på de tyske fans, så vi troede bare, at braget kom derfra, fordi lyden kom fra den retning, fortæller Thomas Clausen.

Den 21-årige studerende rejser sammen med sin kæreste hjem til Danmark i aften. Thomas Clausen fortæller, at han har svært ved at forstå, hvad han har oplevet.

- Da jeg vågende i morges, var det som om, det bare var noget, jeg drømte. Det var helt surrealistisk at gå rundt i morges, siger han og fortsætter:

- Det er foruroligende. Man har altid tænkt, at det sker ikke for en selv. Men når man står lige midt i det, er det pludselig noget andet.

127 døde: Islamisk Stat tager skylden for blodige angreb i Paris
127 døde: Islamisk Stat tager skylden for blodige angreb i Paris

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
10 køer fundet døde på ubeboet ø: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx