Af - 16/01-14 19:16; Opdateret: 16/01-14 19:57

Mistanke: Nikolaj dræbt mens datter sov ved siden afMistanke: Nikolaj dræbt mens datter sov ved siden af

Politiets mistanke om mordet på den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner går på, at morderen begik sin ugerning, imens kæresten og datteren lå i værelset ved siden af og sov.

storybild

Politiets mistanke om mordet på den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner går på, at morderen begik sin ugerning, imens kæresten og datteren lå i værelset ved siden af og sov. (Billede: Facebook)

Detaljerne om drabet på 28-årige Nikolaj Dyrner, som i går blev fundet dræbt på en altan i Lyngby nord fpr København, viste sig under grundlovsforhøret onsdag at være ganske makabre.

LÆS OGSÅ: Dræbte Nikolajs kæreste: Jeg ryster af smerte i hjertet

For ikke nok med, at den 28-årige familiefar døde ved at få halsen skåret over, så kom det ifølge Ekstra Bladet også frem, at den drabssigtedes kæreste og dennes lille datter, imens mordet blev udført, lå og sov i et tilstødende værelse i lejligheden på Lyngby Hovedgade.

27-årig fængslet for drab på familiefar
27-årig fængslet for drab på familiefar

Efter mordet, som angiveligt skete på grund af et skænderi, blev liget af Nikolaj Dyrner rullet ind i et rødt dynetæppe og lagt ud på altanen. Her blev det nøje anbragt under en bunke skrammel, så det ikke var til at se.

Ifølge politiet skete drabet mellem klokken 3 og klokken 6 natten til torsdag den 9. januar. Seks dage før han blev fundet på altanen i Lyngby.

27-årig nægter brutalt drab på kammerat
27-årig nægter brutalt drab på kammerat

- Liget lå så godt skjult, at ingen ville opdage det ved blot at gå ud på altanen, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Nægter sig skyldig
Den 27-årige, der er sigtet i sagen, nægter sig skyldig, og han ønskede ikke at udtale sig under grundlovsforhøret. Forinden havde han dog forklaret politiet, at Nikolaj Dyrner forlod hans lejlighed om natten, efter de havde 'tjattet' til hinanden.

Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby
Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby

28-årig familiefar er sporløst forsvundet
28-årig familiefar er sporløst forsvundet

Ifølge Ekstra Bladet skulle Nikolaj Dyrner have været gift med kæresten til maj. Sammen havde parret en søn på cirka halvandet år, mens kæresten havde en otteårig søn fra et tidligere forhold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx