Af Mads Brandsen - 31/10-17 14:40

DR-vært til angreb på tidligere medieboss: 'Du var en gammel gris, da jeg var praktikant'DR-vært til angreb på tidligere medieboss: 'Du var en gammel gris, da jeg var praktikant'

Måske trænger hun bare til opmærksomhed, men den må andre levere, lyder det fra bossen selv.

storybild

(Billede: Esben Salling/Scanpix & Jonas Vandall Ørtvig/Scanpix. Montage: BT)

Verden er blevet ramt af en tsunami af krænkede kvinder.

Det mener i hvert fald den tidligere ansvarshavende chefredaktør for Ekstra Bladet og nuværende klummeskribent samme sted, Bent Falbert.

'I Danmark er det mit indtryk, at vi ikke har værre sexkrænkere end Zentropas Fy og Bi: Peter Aalbæk Jensen og Lars von Trier. Dem er det svært at blive bange for. Ålen siger, at han hvis han skulle have uddelt et klap bagi, er det hans gode ret som ejer af filmselskabet. Dét er da sjovt,' skriver Falbert i sin seneste klummme.

Den tidligere medieboss skriver i kølvandet på #MeToo-bølgen med at offentliggøre tilfælde, hvor kvinder har oplevet seksuelle krænkelser, der opstod efter at den amerikanske filmproducer Harvey Weinstein, hvis sager ifølge Falbert 'ikke lader sig bortforklare'.

Alligevel undrer Bent Falbert sig over de krænkede kvinder.

'Hvad havde de unge kvinder forestillet sig, der skulle foregå, da de fulgte med ham til hotelværelset? De kan næppe have troet, at opgaven var at vælge aftenens slips for ham. På sin vis var de advaret, for Weinstein, der nu er fyret fra sit og broderens selskab, har før demonstreret et påfaldende liberalt syn på sexmisbrug,' skriver han.

Det har fået DR P4-værten Sisse Sejr-Nørgaard til at fare i blækhuset på Twitter.

'Gå hjem Falbert, du er fuld. Modsat alle de gange, du var ædru gammel gris under min praktiktid. Hvorfor sagde jeg ikke fra. Fordi Bent Falbert,' skriver hun på Twitter.

I en anden kommentar på Twitter uddyber hun, at 'gamle grise har haft kronede dage', ligesom at hun slår fast, at det 'ikke var overgreb, bare gris.'

Også Enhedslistens politiske ordfører Pernille Skipper kommenterer, selv om hun er på barsel:

'Manden er langt ude', skriver hun i et tweet og udddyber:

'At man går ind i et rum er åbenbart det samme som at acceptere overgreb. Du er til gengæld f**ing boss at kalde det pis', skriver hun.

Bent Falbert skriver i en sms til BT, at hans klumme 'egentlig taler for sig selv'.

'Det eneste, jeg har haft at gøre med Sisse var at ansætte hende som praktikant. Det var der ikke meget gris over. Måske trænger hun bare til opmærksomhed, men den må andre levere', uddyber han.

Sisse Sejr-Nørgaard ønsker ikke at uddybe sine kommentarer yderligere over for BT, ligesom Pernille Skipper heller ikke ønsker at uddybe sit udsagn om Bent Falbert.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Kæmpe dominans: Barcelona smadrer...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
På onsdag ventes dommen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx