Af - 22/07-15 14:48; Opdateret: 22/07-15 15:11

SAS og Norwegian tager afstand fra ny trend: Er du også en af synderne?SAS og Norwegian tager afstand fra ny trend: Er du også en af synderne?

Tager du dig også lidt for mange friheder, når du flyver?

Bildstrecke im Grossformat »

Én ting er, at man kan havne ved siden af den lidt for store passagér, der fylder halvandet sæde, men det er tilsyneladende ikke den eneste ulykke, der kan ramme, når man tager på flyvetur.

Facebook-gruppen 'Passenger Shaming' har allerede 347.000 følgere, og her kan man se, hvordan folk har det med at føle sig lidt for hjemvante i flyveren. Her er det således dokumenteret, hvordan nogle klipper tånegle, mens andre hviler fusserne på flysædet foran sig.

LISTE: 5 ting vi hader mest på flyturen
LISTE: 5 ting vi hader mest på flyturen

Ifølge pressechef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, er man kendt med, at passagerer hænger hinanden ud.

- Vi er kendt med dette fænomen og ser, at det er en del anonyme personer på Twitter og Facebook, som tilsyneladende har det som hobby. Vores grundholdning er, at kabinepersonalet og passagerer skal behandle hinanden med respekt, siger pressechefen til Nettavisen.

Mand på bryllupsrejse sat af flyet for at være fuld - konen fortsatte
Mand på bryllupsrejse sat af flyet for at være fuld - konen fortsatte

Hos SAS var man ikke klar over trenden, lyder det fra en forbløffet pressechef for SAS i Danmark Trine Kromann-Mikkelsen.

- Jeg synes ikke, at den type billeder gør noget godt for hverken flyselskab eller flypassagerer. Hvis man føler sig stødt af en medpassager, så er det noget, vi håndterer ombord. Men det er sjældent, vi får meldinger om, at passagerer opfører sig skidt, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Cristiano Ronaldo: ‘Ingen kommer til...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx