Af - 24/04-14 08:00; Opdateret: 24/04-14 08:22

Hans-Henrik og Leif er to af hverdagens \Hans-Henrik og Leif er to af hverdagens "helte"

Hans-Henrik Skou og Leif Meldgaards frivillige arbejde hjælper hver eneste dag adskillige danskere.

storybild

Leif Meldgaard (tv, red.) og Hans-Henrik Skou (th, red.) er begge nomineret til at modtage Fællesskabsprisen. (Billede: Privatfoto)

Det er væltet ind med nomineringer til "Fællesskabsprisen 2014".

I skrivende stund er der over 600, der har skrevet ind og nominerede individuelle danskere eller initiativer, som er med til at gøre dagens Danmark til et bedre sted at være.

Det er samtidig også folk, der måske ikke altid står forrest, når der skal deles hæder ud i hverdagen, men det er netop idéen med "Fællesskabsprisen".

Kender du en, der fortjener at blive hyldet?
Kender du en, der fortjener at blive hyldet?

- Vi hylder altid enerne. Dem der virkelig præsterer noget helt vildt. De skal nok komme på forsiden, og det skal de også, men man trænger til at hylde alle dem som bare gøre noget, der gør, at Danmark bliver lidt bedre for os alle sammen, sagde beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) til mx.dk.

En af disse er Leif Meldgaard, der siden 1988 har arbejdet som frivillig for fodboldklubben Tvis. Og han virker til at være en vaskeægte "blæksprutte".

Blandt andet sidder Leif Meldgaard i klubbens bestyrelsen, han er holdleder, administrerer klubbens hjemmeside og arrangerer sociale arrangementer.

- Jeg indstiller ham til prisen fordi han i 26 år har gjort en stor og uselvisk indsats for fodboldklubben og fællesskabet og egentlig aldrig er blevet anerkendt for det, skriver Birthe Meldgaard.

Et andet eksempel på en nomineret til Fællesskabsprisen er Hans-Henrik Skou fra København. Han er engageret i forskellige borgerdrevne projekter, hvor intentionen er, at kultur skal være gratis for alle og med alle.

Ny pris hylder fællesskabet
Ny pris hylder fællesskabet

- Hans ligger ofte weeekender og aftentimer i sit arbejde for hele Københavns undergrundskultur og bæredygtige fællesskab. Hans er en folkelige, kulturel, ildsjæl, skriver Line Bach Holm, der har nomineret Hans-Henrik Skou.

Han er endda så glad for sin kommune, at han har fået en tatovering, som det ses i billedet i toppen af artiklen.

Så selv om, at de to ikke decideret redder folks liv, så kan man vist godt sige, at de begge laver heltestore indsatser for at gøre andre folks liv bedre.

Du kan stadig nå at nominere folk, som du mener fortjener at blive hyldet. Det kan du gøre ved at klikke her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx