16/09-17 13:05; Opdateret: 16/09-17 14:27

To personer dræbt under rallyløb i RandersTo personer dræbt under rallyløb i Randers

En 21-årig kvinde fra Rudkøbing og en 22-årig mand fra Hammel er lørdag formiddag blevet dræbt af en rallybil under et rallyløb i Randers.

storybild

Foto: ØXENHOLT FOTO

Det oplyser Østjyllands Politi.

»Vi modtog kl. 11.33 en anmeldelse om en alvorlig færdselsulykke, hvor to personer er blevet påkørt. Da vi ankommer til stedet kan vi konstatere, at de to personer er døde. Vi arbejder stadigvæk på stedet, og vi er derude med assistance fra bilinspektør og arbejdstilsynet,« siger vagtchef Carsten Dahl til BT og tilføjer, at der er tale om to såkaldte officials.

I rallybilen sad der ifølge Østjyllands Politi en 73-årig mandlig fører og en 22-årig kvindelig co-driver. Undervejs i løbet kørte de af banen og ud i rabatten, hvor bilen ramte de to personer.

'Der blev med det samme ydet livreddende førstehjælp, men de blev begge kort efter erklæret døde,' lød det i første omgang i en  pressemeddelelse fra Østjyllands Politi, inden de tilføjede, at de to personer således var en 21-årig kvinde en 22-årig mand.

Den 73-årige fører af bilen og den 22-årige kvindelige co-driver er blevet kørt til behandling på hospitalet, men er begge uden for livsfare.

'De nærmere omstændigheder ved uheldet er fortsat ved at blive undersøgt. Østjyllands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen,' oplyser politiet videre.

Tilskuere på stedet fortæller til Randers Amtsavis, at ulykken skete, da en racerkører mistede herredømmet over sin bil i et sving

Rallyløbet blev afholdt i industrikvarteret omkring Frederiksdalsvej ved Randers og er en del af Yokohamamesterskabet, der bliver afholdt både øst og vest for Storebælt.

BT har været i kontakt med løbsledelsen, men de ønsker ikke at kommentere sagen.

De pårørende er underettet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

AC sables ned efter brøler:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx