Af - 01/12-16 10:49

Eftersøgning af Emilie: Nu har politiet modtaget flere lydfilerEftersøgning af Emilie: Nu har politiet modtaget flere lydfiler

Politiet har igen været på en adresse i Korsør for at efterforske.

Bildstrecke im Grossformat »

I oktober måned blev en adresse i Korsør udsat for en omfattende ransagning, selvom den allerede var blevet undersøgt tre gange tidligere.

Baggrunden for politiets interesse var en række lydfiler, de havde modtaget, som tydede på, Emilie muligvis kunne opholde sig på stedet.

Nye spor i Emilie Meng-sagen kan hænge i luften
Nye spor i Emilie Meng-sagen kan hænge i luften

Lydfilerne var optaget efter privat overvågning, men nu har nye lydfiler fra området fået politiet til at undersøge området omkring Tårnborgvej i Korsør, hvor de tidligere ransagninger også har fundet sted.

Denne gang har politiet haft en lydtekniker til at assistere efterforskningen, fordi de har fået en række nye lydfiler.

- På de her lydfiler har man kunnet høre ord og lyde og det er selvfølgelig noget vi har undersøgt. Vi har fået lydfolk til at lytte dem igennem plus lavet nogle lydtekniske undersøgelser på stedet, fortæller politiinspektør Kim Kliver til TVØst.

Politiet taler ud om Emilies forsvinden: Her er de 3 muligheder
Politiet taler ud om Emilies forsvinden: Her er de 3 muligheder

Politiet vil ikke oplyse, hvordan de nye lydfiler er optaget og hvor henne, men de understreger, at der stadig ikke er kommet et gennembrud trods den nye efterforskning, der blev afsluttet på adressen i Korsør tirsdag.

- Konklusionen er, at vi fortsætter den målrettede efterforskning, og undersøgelserne har ikke givet anledning til, at vi ændrer den kurs, siger Kim Kliver til TV Øst og fastslår igen, at der ikke er tegn på, at Emilie Meng har opholdt sig på adressen.

Nye oplysninger: 67-årig mistænkt for at holde Emilie Meng fanget
Nye oplysninger: 67-årig mistænkt for at holde Emilie Meng fanget

- Meldingen jeg gav efter seneste ransagning står stadig ved magt

Emilie Meng forsvandt efter en bytur i Slagelse med to veninder den 10. juli. Veninderne tog en taxa fra Korsør Station, mens Emilie Meng ville gå de godt 3,5 kilometer til forældrenes hus.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx