Af - 07/05-14 08:03

13-årig pige overfaldet af hætteklædt mand13-årig pige overfaldet af hætteklædt mand

Pigen var ude at lufte hund på en sti i Fensmark, da den hætteklædte mand slog hende med en stump genstand.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi efterlyser en mand, der tirsdag aften overfaldt en 13-årig pige i Fensmark ved Næstved.

Det var pigens mor, der tirsdag aften klokken 17:54 ringede til politiet og slog alarm om overfaldet på et stisystem ved Kildegårsvej.

- Pigen havde været ude for at lufte en hund kort før klokken 18, og på et tidspunkt bliver hun slået bagfra med en stump genstand, så hun falder ned på cykelstien, siger vagtchef Stefan Jensen.

- Hun råber op, og hunden gør, og så løber gerningsmanden fra stedet. Hun har været på skadestuen til tjek. Hun er selvfølgelig chokeret, men fysisk er hun ikke kommet noget til, fortæller han.

Gerningsmanden bliver beskrevet som en mand på mellem 30 og 35 år. Han var 185-190 centimeter høj, muskuløs og var iført sorte bukser samt en sort hættetrøje med hætten trukket over hovedet.

- Vi har udsendt signalementet i håb om, at nogen har befundet sig i det her stisystem og har set noget. Vi kan kun gisne om motivet. Hun kender ham ikke, og det virker noget umotiveret, siger vagtchef Stefan Jensen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Præsten Marie angreb mænd i 40-års...
bt.dk
'Luksusfælden'-par endte i...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Soldat faldt om før prins Henriks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx