20/07-17 11:37

Fire måneder gammel pige i livsfare: Fik kraniebrud og blødninger i hjernenFire måneder gammel pige i livsfare: Fik kraniebrud og blødninger i hjernen

En ung mand er sigtet for at have rystet sin fire måneder gamle datter så voldsomt, at hun endte i livsfare.

storybild

Arkivfoto (Billede: Claus Fisker)

En ung mand fremstilles torsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Han er sigtet for at have rystet sin fire måneder gamle datter så voldsomt, at hun endte i livsfare. Det skriver Fyens.dk.

Ifølge sigtelsen har han rystet hende i flere tilfælde på en adresse i Odense i perioden 24. juni til 5. juli i år. Det blev han anholdt for onsdag klokken 13.33.

Datteren, der er født marts, pådrog sig brud i kraniet, blødninger i hjernen og bag øjenhulen under volden og var efterfølgende i livsfare. Det fortalte anklager Klaus Lauridsen, da han læste sigtelsen op under grundlovsforhøret, hvor Fyens.dk var til stede.

Manden nægter at have stået bag volden.

Anklager Klaus Lauridsen begærede om lukkede døre efter sigtelsen blev læst op grundet politiets videre efterforskning. Derved var det ikke muligt for Fyens.dk at høre mandens forklaring under afhøringen.

Hvordan datterens helbredstilstand er i dag, kom ikke frem under grundlovsforhøret, ligeledes kom mandens alder heller ikke frem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
DMI advarer: Risiko for skybrud og...
bt.dk
Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx