Af - 06/09-16 09:51

20-årige Cecilie fik mærkværdig klage: - Dine stønnelyde krænker mig20-årige Cecilie fik mærkværdig klage: - Dine stønnelyde krænker mig

Underboen følte sig krænket af stønne- og bankelyde.

Bildstrecke im Grossformat »

"Jeg henvender mig til dig, efter at have talt med ejendomskontoret, for at gøre dig opmærksom på, hvor krænkende dine høje stønnelyde samt bankelyde fra din seng er overfor mig, mine gæster og sikkert også andre naboer." Sådan lyder indledningen på det brev, der for nyligt dumpede ind ad brevsprækken hos 20-årige Cecilie.

- Han har været lidt efter mig før, men det kom alligevel bag på mig, hvor uddybende han er omkring, hvad han har hørt, siger Cecilie til metroxpress.

Stefan snød en hel by: Jeg hoppede rundt på scenen og sprøjtede champagne
Stefan snød en hel by: Jeg hoppede rundt på scenen og sprøjtede champagne

I brevet forklarer underboen, at han har henvendt sig til viceværten, som opfordrer underboen til en underskriftsindsamling for at dokumentere problemet.

"... men jeg er af den overbevisning at du skal have en chance for at dæmpe disse lyde, inden jeg/vi går videre," skriver underboen i brevet og uddyber, at han i sidste ende vil politianmelde hende, hvis ikke lydene stopper.

- Jeg synes det er sjovt, men tager det alligevel ret seriøst, fordi han truer med politianmeldelse. Jeg har også skrevet et pænt brev tilbage, hvor jeg undskylder, fortæller jeg er flov og forklarer, at jeg er glad for at han har henvendt sig, siger Cecilie.

GRINDR-FREDAG: 10 beskeder der får dig til at FLÆKKE af grin
GRINDR-FREDAG: 10 beskeder der får dig til at FLÆKKE af grin

I fremtiden vil Cecilie prøve at være mere stille, når hun er har sex.

- Der var også nogle naboer, som et par uger forinden, bankede meget hårdt på min væg, så jeg tænker, der må være noget om det. Må prøve at dæmpe mig.

Cecilie har på grund af sagens karakter ikke ønsket at få sit efternavn frem. Metroxpress kender hendes fulde identitet.


LÆS OGSÅ: 20 beviser på at det bare er sjovere at handle i IKEA

LÆS OGSÅ: Pattesutteren kan komme ind hvor han vil (det ka' du ikk')

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx