Af - 16/02-16 15:33; Opdateret: 16/02-16 16:12

Kan du se hvad der er galt med dette billede af Emma Watson?Kan du se hvad der er galt med dette billede af Emma Watson?

Spiller dette billede dig også et puds?

Bildstrecke im Grossformat »

Kig godt på det her billede....

Ved første øjekast ligner det ikke, at der er noget ekstraordinært over fotoet af den 25-årige skuespiller Emma Watson, som blev verdensberømt i rollen som Hermione Granger i filmatiseringen af Harry Potter-bøgerne.

Se billederne: Kim Kardashian 'gennembanket' i ny fotoserie
Se billederne: Kim Kardashian 'gennembanket' i ny fotoserie

Men alt er ikke, som du tror. For selvom billedet ligner et billede fra et professionelt photoshoot - er der slet ikke tale om noget billede. Det er et digitalt foto kreeret af Nehaal Gonsalves fra Mumbai i Indien.

Han har brugt en hel måned på at fin pudse det 'digitale maleri', som lynhurtigt har fået international opmærksomhed. Ifølge kunstneren er Emma Watson 'perfekt'.

- Det er mit første værk i år, og jeg er mundlam over den udfordring, der var i at laver detaljerne på dette smukke væsen. Et digitalt maleri af Emma Watson, som er mere detaljeret end jeg nogensinde troede, jeg kunne lave det, siger kunsteren.

Kan du se det? Ny naturlig makeup-trend giver charmerende look
Kan du se det? Ny naturlig makeup-trend giver charmerende look

Facebook har Nehaal Gonsalves uploadet en timelapse-video om, hvordan billedet blev til. Her kan man få en idé om, hvordan har har fremtryllet den smukke skuespillerinde bare ved hjælp af Photoshop og en tablet.

Emma Watson Digital Painting Process

Here's the painting process being my Emma Watson piece, that I did as a study, Hope you like it as much as I like her.I quite enjoyed doing this even though I poured my soul into the details for some parts.Final Image :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154033518051454&set=a.128323036453.133216.581301453&type=3&theater

Posted by Nehaal Gonsalves on Thursday, February 4, 2016

Nehaal Gonsalves' store håb er, at skuespilleren ser hans værk. Og mon ikke hun har det allerede? På hans Facebook-side har han de seneste dage ligeledes delt links til alverdens medier, som hylder ham for hans ekstraordinære talent.

LÆS OGSÅ: Briter opkalder børn efter 'Game of Thrones'-karakterer

LÆS OGSÅ: GALLERI: Husker du stjernernes allerførste Instagram-billeder?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx