Af - 24/06-16 11:07; Opdateret: 24/06-16 12:45

Kaldte kronprinsen utro på forsiden: Chefredaktør mister sit jobKaldte kronprinsen utro på forsiden: Chefredaktør mister sit job

To fejlagtige forsider om kongehuset koster chefredaktør for Her & Nu jobbet.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er grænser for, hvor mange gange man kan lave fejl.

Det må nu tidligere chefredaktør for Her & Nu, Erling Tind Larsen, erkende efter, at han nu er fratrådt sin stilling.

Således oplyser Egmont Publishing, der udgiver ugebladet, i en pressemeddelelse, at chefredaktøren er fortid på posten, ligesom han også mister sin stilling som digital chefredaktør.

I pressemeddelelsen fremgår det, at to fejlagtige forsidehistorier - begge om kongehuset - der måtte trækkes tilbage, er årsagen til at Erling Tind Larsen er fortid på den øverste journalistiske post på bladet.

Ugeblad trækker utroskabs-historie om Kronprinsen tilbage
Ugeblad trækker utroskabs-historie om Kronprinsen tilbage

- Erling Tind Larsen har været en god chefredaktør for Her & Nu. Men oven på de to seneste sager er vi nødt til at flytte grænserne for det Her & Nu, som vi i dag udgiver. Vi vil stadigt være et kulørt blad, men som en naturlig konsekvens af, at vi er gået ud over kanten i to sager, skal vi længere væk fra den kant, som bladet har haft, siger Marianne Gram, der indtil videre har overtaget det redaktionelle ansvar på ugebladet.

Kongehuset svarer igen på utroskabs-rygte om Frederik
Kongehuset svarer igen på utroskabs-rygte om Frederik

Her & Nu skrev først, at Prinsesse Marie havde fået foretaget en brystforstørrende operation på en klinik i Litauen, hvilket senere blev beklaget.

Derefter skrev ugebladet, at Kronprins Frederik havde været ‘Utro i Årevis,” som det fremgik med store bogstaver.

- Der skal laves et andet blad end det, jeg blev ansat til at lave. Det tror jeg faktisk, at en anden vil være bedre til. Jeg har været glad for at lave Her & Nu og er stolt af den vækst, jeg har været med til at skabe, udtaler Erling Tind Larsen i pressemeddelelsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx