Af - 31/07-16 19:45; Opdateret: 31/07-16 22:55

Skyderi på åben gade: Mindst én ramt - gerningsmand på fri fodSkyderi på åben gade: Mindst én ramt - gerningsmand på fri fod

Mindst en person er blevet ramt af skud i København søndag aften. Politiet jagter gerningsmanden.

Politiet er massivt til stede, efter en skudepisode har fundet sted på Holmbladsgade på Amager her til aften.

Indtil videre meldes der om en såret. Politiet kan endnu ikke oplyse noget om dennes tilstand.

- Vi kan konstatere, at en person er blevet ramt - måske flere. Det ligger uvist lige nu, forklarer vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix, til metroxpress.

En ambulance og en akutlæge samt en politibil er imidlertid hastet fra stedet omkring klokken otte, fortæller metroxpress' reporter på stedet.

Jakob Andersen, der bor i nærheden af skyderiet, hørte selv adskillige skud, og han har snakket med flere af sine naboer og andre øjenvidner til skyderiet. De fortæller, at det begyndte foran Riccos Kaffebar, og at gerningsmanden muligvis har brugt automatvåben.

Således skulle der angiveligt ligge 'rigtig mange patronhylstre' foran kaffebaren, hvorfra gerningsmanden løb ned ad gaden i jagt efter sit offer. Flere skud har i den forbindelse ramt vinduer i bygningen på den anden side af gaden, lyder meldingen.

Stadig på fri fod
Politiet modtog en anmeldelse om skyderi klokken 19.12, og endnu er ordensmagten stadig i fuld færd med at undersøge området.

Vagtchef Henrik Brix oplyser, at gerningsmanden er stukket af umiddelbart efter skudepisoden.

- Det er for tidligt at sige, hvor gerningsmanden er. Vi skal lige have afhørt nogle øjenvidner og lidt forskelligt, men det drejer sig selvfølgelig om at få fanget gerningsmanden så hurtigt som muligt, siger han.


Metroxpress følger sagen...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx