Af Mads Brandsen - 04/10-17 14:47

15-årige Nicoline brokkede sig over kold kødsovs: 'Nogle mener, jeg er et curlingbarn'15-årige Nicoline brokkede sig over kold kødsovs: 'Nogle mener, jeg er et curlingbarn'

Folkeskoleeleven Nicoline vakte tirsdag opsigt med et blogindlæg i JP, hvor hun beklagede, at hun ikke måtte låne lærernes microovn.

storybild

(Billede: Maria Hedegaard)

Bølgerne er gået højt på sociale medier, siden 15-årige Nicoline Bruun Larsen tirsdag skrev et læserbrev om, at hun ikke måtte bruge en mikrobølgeovn på sin folkeskole.

Det var JP Aarhus, der bragte indlægget fra skoleeleven, der beretter om den 'stødende og oprivende' oplevelse, da en lærer nægtede hende og tre andre elever at bruge mikrobølgeovnen på lærerværelset, da elevernes mikrobølgeovn var gået i stykker.

'Seriøst? Hvis der ikke skal mere til at chokere hende, så får hun godt nok et hårdt voksenliv', skriver Martin Søgaard Schultz på Facebook som kommentar til indlægget.

Mens andre er helt på Nicoline Bruun Larsens side.

'Herrejemini! Det var jo ikke sådan, at de ville overtage, erobre eller besætte lærerværelset og - guderne forbyde det - lærerne lige måtte lægge en dæmper på snakken om eleverne i et par minutter! Eleverne er vant til at kunne varme mad i mikroovn, nu var den brudt ned og de ville gerne låne lærernes. Jamen altså! Jeg synes det er lærerne, der opfører sig som børn her,' skriver Karin Pedersen.

Og sådan har Nicoline Bruun Larsen også selv oplevet det, fortæller hun til metroxpress.

»Det er faktisk meget forskelligt, hvordan folk har taget imod mit indlæg, og det er klart, da det nok også har skabt en heftig debat. Nogle mener, at jeg er et såkaldt curlingbarn, andre forstår mit budskab om, at det jo i bund og grund ikke var det med, at jeg skulle spise maden kold, men at det var opførslen fra lærerne, der chokerede mig,« siger hun.

Nicoline Bruun Larsen overvejede at kontakte skolens ledelse direkte, men har fra en anden skole erfaring med, at det var svært at trænge igennem.

»Jeg ville gerne komme ud med mine holdninger som elev. Jeg ville gerne have belyst sagen. Det var dog aldrig min hensigt at støde nogen eller at udstille min skole,« siger hun.

Hvordan har du det med, hvis nogen opfatter dig som forkælet?

»Jeg går ikke så meget op i det. Vi har jo alle vores egne holdninger, og dem synes jeg, der skal være plads til. Også selv om de kan virke nedladende,« siger Nicoline Bruun Larsen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx