06/08-15 22:54; Opdateret: 07/08-15 09:53

Kaos på Smukfest: Måtte afbryde Kim Larsen-koncertKaos på Smukfest: Måtte afbryde Kim Larsen-koncert

Kim Larsen-koncerten ved Smukfest blev midlertidigt afbrudt fordi, der var for mange mennesker.

storybild

(Foto: Sarah Buthmann)

Kim Larsen-koncerten på Smukfest i Skanderborg måtte torsdag aften kortvarigt afbrydes af sikkerhedsmæssige årsager, og indgangene til koncerten blev stoppet, da pladsen foran Rytmescenen var for trang.

- Der var for mange mennesker til Kim Larsen-koncerten. Det var ikke en enkelt situation, der gjorde, at Kim Larsen blev afbrudt, men sikkerhedspersonalet gjorde opmærksom på, at der var for mange mennesker, siger Smukfests pressechef, Poul Martin Bonde til Ritzau.

Ifølge festivalens formand, Claus Visbye, var koncerten afbrudt i fem minutter, hvor sikkerhedspersonalet lukkede for indgangspassagen til koncerten.

- Der var tætpakket. Vi har tjekket de mest snævre passager, og tilbagemeldingen er, at alle har det godt. Vi har ikke fået tilkendegivelser om, at gæster har fået trykskader eller på anden måde er kommet til skade, og vi plejer at få de meldinger med det samme, siger Claus Visbye.

- Der er mange mennesker, der gerne vil se koncerten, og det har skabt tryk på. For meget tryk, lyder det fra vagchefen ved Sydøstjyllands Politi, der sammen med sikkerhedspersonalet stoppede koncerten, til TV2.dk.

For to år siden fik festivalen kritik af deres sikkerhed under Prince-koncerten på Bøgescenerne. Bestyrelsesformanden mener dog ikke, at festivalen har et generelt sikkerhedsproblem.

- Tværtimod har vi et sikkerhedssystem, der virker. Alle folk har det godt og vi fik stoppet tilstrømningen til koncerten, siger Visbye.


LÆS OGSÅ: TV: Hemmingsens håbløse Hardwell quiz

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Er du med til Smukfest?

LÆS OGSÅ: Hemmingsens hemmeligheder: Saftig sladder fra Smukfest

LÆS OGSÅ: Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok

LÆS OGSÅ: Smukfest-gæster ramt af p-bøder: Sådan undgår du dem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx