Af - 02/05-16 15:09; Opdateret: 02/05-16 15:54

KLAMT: Hennie fandt et firben i sin burgerKLAMT: Hennie fandt et firben i sin burger

Hennie Rasmussen fra Vejle fik sig en grim overraskelse, da hun åbnede sin snackburger fra Sunset Boulevard. - Vi undersøger, hvad det her handler om, lyder det fra Sunset.

Bildstrecke im Grossformat »

Jeg åbner min pose, og vi kunne begge to lugte, at der var et eller andet galt, det lugtede sådan lidt af snegl og skov, og så kigger jeg ned på burgeren, og så er der bare et kæmpe hoved, lige der - det var virkelig nasty, og jeg skulle lige til at tage en bid af det.

Sådan fortæller 19-årige Hennie Rasmussen, der til daglig går på HF på Rosborg i Vejle.

Fastfoodgiganter klar til priskrig
Fastfoodgiganter klar til priskrig

Sammen med en veninde var hun taget på Sunset Boulevard på strøget i Vejle, hvor de bestilte to snackburgere til at tage med. Da de kommer tilbage i bilen åbner, Hennie sin burger og finder, hvad der ligner halvdelen af kroppen på et firben.

- Den lå sådan lidt halvt ude af burgeren, sådan halv inde og halvt ude, det var virkelig nasty, og jeg kan ikke forestille mig, hvis jeg havde taget et bid af det, siger Hennie, der tog et billede af maden, som hun senere postede på sin Facebook.

Billede som Hennie har taget af sin snack-burger fra Sunset Boulevard.

Billede som Hennie har taget af sin snack-burger fra Sunset Boulevard.

Efter fundet, som ifølge Hennie ligner hovedet af et firben, henvendte hun sig til den kvindelige ekspedient i Sunset Boulevard.

- Vi havde taget den lidt ud, så den lå øverst, og så sagde jeg til hende, at hun skulle prøve at åbne, og se hvad det var hun havde pakket ind til mig, og hun får selvfølgelig også et chok, og spørger om jeg vil have en ny burger, eller om jeg vil have penge tilbage, forklarer Hennie, der fik pengene tilbage.

Hos Sunset Boulevard vil man nu undersøge, hvad det er, kunden har fundet i sin mad, og hvordan det er havnet i deres snackburger.

- Vi undersøger, hvad det her handler om, det virker dybest set mærkeligt. Nu tager vi, hvad det nu må være, og får det afleveret til Stein Laboratorium, og så får de lov til at lave en analyse af det, så vi kan finde ud af, hvad det er, siger Kristian Scheef Madsen, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard, til metroxpress.

Over stregen? Bestilte burger og blev udsat for klam joke
Over stregen? Bestilte burger og blev udsat for klam joke

Fastfood-kædens administerende direktør forklarer, at de er i dialog med leverandøren af deres salater, for at få kastet lys over sagen, som han mener, er 'påfaldende'.

- Jeg har oplevet temmelig mange ting, mens jeg har været i branchen, så det kan være mange mulige mærkelig ting, siger Kristian Scheef Madsen.

Sunset Boulevard fortæller, at de er i kontakt med Hennie Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Mc Donald's svinede Burger King - se deres frække svar

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx