Af - 05/09-16 19:37; Opdateret: 12/09-16 15:41

Joy Frederikke fik uventet brev: Kan du ikke tage tøj på, når du går rundt i din lejlighed?Joy Frederikke fik uventet brev: Kan du ikke tage tøj på, når du går rundt i din lejlighed?

Bloggeren Joy Frederikke Lundgreen har fået en anderledes forespørgsel ind ad brevsprækken. En familie fra samme gård, er nemlig ikke tilfredse med, at hun går nøgen rundt i sin lejlighed.

storybild

Joy Frederikke Lundgreen (Billede: Fran Domínguez)

Er det ikke okay at være nøgen i sit eget hjem?

Sådan spørger bloggeren Joy Frederikke Lundgreen i sit nyeste indlæg på sin blog. Hun modtog nemlig en uventet forespørgsel på en lap papir, da hun forleden skulle tømme sin postkasse:

- Hej Frederikke! Vi bor på den anden side af gården i og skriver denne hilsen, da vi har en en lille forespørgsel til dig. Vi har længe måtte bære over din mangel på blufærdighed i dit køkken. Vi ville simpelthen blive så glade, hvis du kunne være bare en anelse mindre nøgen fremover, da vi har en søn på 8 år, der synes det er rigtigt spændende at kigge på. Tak for hjælpen! Vh Familien på XX.

Hun kunne til at starte med ikke finde ud af, om hun skulle skraldgrine, skamme sig eller have dårlig samvittighed.

- Jeg synes egentlig, at det er lidt fjollet. Jeg kan godt forstå, at folk har forskellige tanker om nøgenhed, men når man er nøgen i sit eget hjem, og man ikke ligefrem dyrker sex foran vinduerne, så synes jeg, at det er en lidt forskrækket og gammeldags tankegang, siger Joy Frederikke Lundgreen til metroxpress.

Efterfølgende har Joy Frederikke Lundgreen delt brevet på sin Facebookprofil. Opslaget har efterfølgende fået mange likes, men også blandede kommentarer.

Kendt blogger fik at vide, at hun så gravid ud
Kendt blogger fik at vide, at hun så gravid ud

- Størstedelen syntes selvfølgelig, at det enten var ekstremt langt ude, hylende morsomt, og lavede jokes med det, mens andre påpegede, at man måske godt kunne trække gardinerne for eller tage tøj på, når man tuller rundt i sit køkken, skriver hun på sin blog.

Familiens forespørgsel afholder hende dog ikke fra at blive ved med at gå nøgen rundt i sin lejlighed.

- Jeg går stadig nøgen rundt. Jeg tænkte over det lige efter, men så sent som i dag gik jeg nøgen rundt med håndklæde viklet om håret, siger hun til metroxpress.

Joy Frederikke har efterfølgende også fået sit dilemma diskuteret i DR's radioprogram Mads og Monopolet på P4.

Hun forklarer, at hun ikke har haft mulighed for at svare familien, da de ikke har skrevet, hvor de bor.

Emelie: - Her er tre ting, du skal vide, hvis du er din kæreste utro
Emelie: - Her er tre ting, du skal vide, hvis du er din kæreste utro

Blogger anbefaler: Must-sees under Festugen
Blogger anbefaler: Must-sees under Festugen

Instagram: @joy.frederikke

Dansk radiovært deler sine erfaringer med veludrustede mænd
Dansk radiovært deler sine erfaringer med veludrustede mænd


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx