Af - 25/07-16 08:08

Skybrud på vej: Her rammer 'heftige byger'Skybrud på vej: Her rammer 'heftige byger'

- Prognoserne siger, at nogle af de her byger godt kan gå hen og blive ret heftige, siger vagtchefen hos DMI.

Bildstrecke im Grossformat »

Farvel til det virkelig gode vejr, vi havde i weekenden.

28 grader og skyfri himmel. Det har været weekendens vejrstatus de fleste steder i Danmark, men det er nu slut. Og det ekstremt gode vejr slutter af med et brag:

Et skybrud lurer nemlig ude i horisonten og truer med at indtage Fyn og dele af Jylland. Det fortæller vagtchef hos DMI, Lars Henriksen, til metroxpress.

Dette problem ødelægger hver tredje danskers ferie
Dette problem ødelægger hver tredje danskers ferie

- Skybruddet ser ud til at ramme fra det centrale Jylland og øst, henover Fyn. Det er stadig usikkert, om skybruddet rammer Sjælland, så det har vi endnu ikke varslet om, siger Lars Henriksen.

Fynboerne og nogle af jyderne skal slå paraplyen op efter middag. Det er nemlig her, at der er risiko for, at skybruddet vil ramme. Hvis sjællænderne også bliver vandet, vil det ske sidst på eftermiddagen eller først på aftenen.

Ferierende danskere køber ind hos den lokale købmand
Ferierende danskere køber ind hos den lokale købmand

Prognoserne siger, at nogle af de her byger godt kan gå hen og blive ret heftige. Det er stadig ret usikkert, hvor meget vand, der vil falde, men det tyder på, at der i dele af Jylland og Fyn vil falde mellem 15 og 25 millimeter.
Det siger vagtchefen.

Udover skybruddet vil vejrforholdene i Danmark også ændre sig i forhold til det ekstremt gode vejr, som vi blev benovet med i weekenden. Klik dig gennem billedgalleriet for at læse, hvad denne uges vejr ellers har på menuen.

Datter døde på ferie: Nu advarer mor mod populær drik
Datter døde på ferie: Nu advarer mor mod populær drik

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx