Af - 16/09-14 12:27

To personer ramt af skud i Fogedretten: En dødTo personer ramt af skud i Fogedretten: En død

To personer ramt af skud inde i Københavns Fogedret, hvoraf den ene er død. Den formodede gerningsmand er anholdt.

To personer er her til formiddag blevet ramt af skud ved Fogedretten i København, og den ene er nu død, mens den anden fortsat befinder sig i livsfare.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

- Københavns Politi kan bekræfte, at der her til formiddag har været skyderi i Fogedretten, Hestemøllerstræde 6, København. To mænd er ramt af skud. Den ene er i livsfare, mens den anden er afgået ved døden, lyder det fra politiet.

Den formodede gerningsmand er anholdt, og politiet har sikret det formodede gerningsvåben: et oversavet jagtgevær.
Politiet kender endnu ikke årsagen til skyderiet.

Bjørn Christensen arbejder i fogedretten, og han befandt sig inde i retsbygningen, da skyderiet fandt sted. Han fortæller om episoden i lydklippet øverst i denne artikel.

Sammen med læger og ambulancer er Københavns politi massivt tilstede ved gerningsstedet med bevæbnede betjente, og flere gader i området er afspærret.

Vidner oplyser til Jylland-Posten, at der blev affyret 6-7 skud ved retten, mens en 15-årige praktikant, som befandt sig inde i retten, hørte to brag, hvorefter de fik besked på at komme væk i en fart.

- Derefter kom en mand løbende ind i lokalet og sagde, at der var en sindssyg mand, der skød, og at vi skulle skynde os væk. Han skubbede til mig, fordi jeg ikke løb hurtigt nok, siger praktikanten til JP.

En politimand på gerningsstedet fortæller til Ritzau, at det ene skudoffer er ramt fire steder på kroppen: i bristet, armhulen, underarmen og på foden. Der er tale om det offer, som umiddelbart ser ud til at overleve skyderiet i fogedretten i København, hvor en anden mand er blevet dræbt. Det skriver Ritzau.

Har du set noget, eller ved du noget om episoden?


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx