Af - 21/04-16 13:55

Sara Elisabeth har ét rørende ønske på sin fødselsdagSara Elisabeth har ét rørende ønske på sin fødselsdag

- Han stoppede med at ville snakke med mig, og jeg har aldrig kunnet finde ud af hvorfor, siger Sara Elisabeth Poulsen, der i syv år ikke har været i kontakt med sin lillebror.

Bildstrecke im Grossformat »

Over 8.000 delinger på knap et døgn.

Så mange mennesker vil hjælpe Sara Elisabeth Poulsen med at få sit største fødselsdagsønske opfyldt - nemlig at få lov til at se sin lillebror Rasmus igen efter syv år, hvor de ikke har snakket sammen.

Derfor lagde hun onsdag en lille bøn op på Facebook.

'Det eneste, som jeg ønsker mig, er at se dig igen og snakke med dig, jeg savner dig af hele mit hjerte,' skriver hun blandt andet i opslaget, hvor der også er et billede af de to søskende sammen.

Hjerteskærende Facebook-opslag om depression går viralt: - Folk bør ikke lide i stilhed
Hjerteskærende Facebook-opslag om depression går viralt: - Folk bør ikke lide i stilhed

Sara Elisabeth Poulsen har fødselsdag i dag, torsdag, og hun fylder 35 år. Hun fortæller til metroxpress, at hun desværre ikke har fået sit ønske opfyldt endnu, men hun håber, at opslaget kan hjælpe, når det nu er nået så langt ud.

- Jeg har ikke kunnet finde ham, og jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal få fat på ham. Men det her billede kan han kende, og det er måske min sidste udvej, for jeg har prøvet på alle mulige måder, siger hun.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Stærkt opslag går viralt: Er dette verdens bedste kaffebar?
Stærkt opslag går viralt: Er dette verdens bedste kaffebar?

Lillebror Rasmus har også cuttet forbindelsen til resten af familien, og Sara Elisabeth Poulsen har derfor svært ved at finde frem til ham. Og så ved hun simpelthen ikke, hvorfor hun lige pludselig mistede kontakten med ham for syv år siden.

- Han stoppede med at ville snakke med mig, og jeg har aldrig kunnet finde ud af hvorfor, men det er også okay. Han må gerne have den beslutning, men han er stadig min lillebror, og jeg elsker ham stadig, siger Sara Elisabeth Poulsen.

Hun fortæller, at hun bare gerne vil høre, hvor han er i hans liv, og hvad han laver og har oplevet, ligesom hun gerne vil fortælle om alt det, hun har oplevet.

- Det har gjort ondt, at jeg ikke har kunnet snakke med ham, tage i byen med ham, eller bare gøre de ting, som alle andre gør med deres brødre. Jeg har heldigvis fætre og kusiner, som jeg har det godt med, men det bliver aldrig det samme som med en lillebror.

LÆS OGSÅ: 32 år og mor til fire: Nu stiller hun ultimativt sexkrav til sin mand

LÆS OGSÅ: TV: Snød tusindvis af danske Bieber-fans: Derfor gjorde jeg det

LÆS OGSÅ: Kasper søgte kæreste på Facebook: 6.000 delinger senere drukner han i tilbud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx