Af Christian Hansen - 20/04-18 16:11

Farvel og tak: 24.000 danskere flygtet fra stort teleselskabFarvel og tak: 24.000 danskere flygtet fra stort teleselskab

Det er sket tusindvis af gange i årets første tre måneder, at danskere har løftet knoglen og ringet til kundeservice hos Telia for at opsige deres abonnement.

storybild

Telia har mistet 24.000 mobilkunder i første kvartal. Arkivfoto

Således har Telias danske forretning haft et skidt første kvartal med regulær kundeflugt. Hele 24.000 mobilkunder, 9000 bredbåndskunder og 1000 tv-kunder har sagt farvel og tak til den svenske koncern, der har kunderne i hele Norden og i Baltikum.

Det fremgår af selskabets kvartalsrapport, der netop er offentliggjort.

Her står der også, at Telia i Danmark har mistet 64 millioner kroner i omsætning i forhold til samme periode året før, hvilket er en tilbagegang på 4,4 procent

Mens hele koncernen har haft en samlet fremgang i kvartalet med et driftsoverskud før af- og nedskrivninger på 6,5 milliarder svenske kroner, knap en halv milliard SEK mere end samme periode i 2017, så oplevede den danske del af forretningen et dyk på 2,5 procent til et driftsoverskud før af- og nedskrivninger på 141 millioner svenske kroner.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Superliga-klub med vigtig besked før...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx