Af - 18/03-17 17:11; Opdateret: 18/03-17 17:27

‘Politiet kan ikke hjælpe’ - Mor forsvundne Nick på 24 tager sagen i egen hånd‘Politiet kan ikke hjælpe’ - Mor forsvundne Nick på 24 tager sagen i egen hånd

Jeanette Wiese Johansen leder stadig efter sin forsvundne søn.

Bildstrecke im Grossformat »

Nick Langkjær Hansen blev sidst set klokken på McDonald’s på Store Torv i Aarhus efter en bytur lørdag den 29. januar.

Knap to måneder efter er den 24-årige Nick stadig efterlyst, uden de store spor at gå efter. Nicks mor, Jeanette Wiese Johansen, har udvist stor bekymring, da hun mener, at politiet ikke gør nok for at finde hendes søn.

Derfor satte hun tirsdag en scanning af Aarhus Havn i gang, da hun havde mistanke om, at Nick Langkjær Hansen måske var røget i havnebasinnet efter sin bytur.

Desperat mor: Min søn har været forsvundet i tre uger - kan I hjælpe mig?
Desperat mor: Min søn har været forsvundet i tre uger - kan I hjælpe mig?

Scanningen af havnen gav ikke pote, men den fortvivlede mor har ikke opgivet at finde sin søn.

Vi giver aldrig op. Det er det vigtigste i verden for os at få Nick hjem, siger Jeanette Wiese Johansen.

Derfor har Jeanette Wiese Johansen på eget initiativ startet en indsamling, hvor pengene skal bruges til at rekvirere professionel bistand fra et eller flere specialistfirmaer for at kunne intensivere eftersøgningen i Aarhus Å, Aarhus Havn og langs den østjyske kyst.

Nick sporløst forsvundet: Veninde skulle bare på toilettet - han var sporløst forsvundet, da hun kom tilbage
Nick sporløst forsvundet: Veninde skulle bare på toilettet - han var sporløst forsvundet, da hun kom tilbage

Tanker om, hvordan familien skal blive ved med at lede, kører konstant i den desperate mors hoved. Det er også det, der holder hende oppe i eftersøgningen på hendes voksne søn.

»Det lille håb om at Nick stadig er i live holder mig oppe. Det er med til at holde os oppe i eftersøgningen, og det forkorter ventetiden, at vi hele tiden ser på, hvad vi kan gøre yderligere,« siger den 52-årige mor, der fredag fik idéen om at starte indsamlingen til eftersøgning op på egen hånd.

Indsamlingen har Nicks mor oprettet via Indsamlingsnævnet og slået den op på sin private Facebook profil i håb om at folk vil hjælpe.

Vi er dybt taknemmelig over den frivillige hjælp, vi har fået indtil videre, men den slipper også op på et tidspunkt. Hvis vi skal blive ved med at søge, kommer det til at koste en del, siger hun.

Politiet aflyser efterlysningen af 17-årige Andreas
Politiet aflyser efterlysningen af 17-årige Andreas

'Politiet kan ikke hjælp'
Jeanette Wiese Johansen har tidligere i medierne kritiseret, at politiet ikke gør nok i deres efterforskning på forsvundne Nick. Også dette er blandt andet med til, at indsamlingen nu er blevet startet.

»Politiet har som bekendt, begrænsede ressourcer og kan ikke længere hjælpe til i eftersøgningen, medmindre der kommer nye konkrete spor,« skriver hun i sit Facebook-opslag.

Nick Langkjær Hansen, der har bopæl i Horsens, blev sidst set klokken 05.23 natten til søndag den 30. januar på McDonald’s på Store Torv i Århus.

Inden han blev set på McDonald’s, var Nick Langkjær på Baren ’Bar Smil’ i Sct. Clemens Stræde med en veninde. Herefter viser overvågningen, at han er gået til baren ’Bar Hekkenfeldt’ i Skolegade alene.

Politiet opgiver at finde Nick: Borgere fortsætter eftersøgningen

Her sidder han i baren et kvarters tid uden at tale med nogen. Derefter går han mod McDonald’s på Store Torv, hvor overvågningen viser, at han klokken 05.23 går ud igen uden at have købt noget, da han ikke kunne få sit kort til at virke.

Siden da har ingen set 24-årige Nick Langkjær Hansen.

Jeanette Wiese Johansen opfordrer folk til at skrive til hende, hvis man har den mindste idé om, hvordan efterforskningen kan tages videre.

Opslaget om indsamlingen, som hun har delt på Facebook, kan ses her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx