Af - 18/01-16 13:01

Husker du dem fra 'Chatroulette Love Song'? Sådan går det dem i dagHusker du dem fra 'Chatroulette Love Song'? Sådan går det dem i dag

For fem år siden hittede en flok danske drenge internationalt med sangen 'Chatroulette Love Song', der i dag er afspillet mere end 10 millioner gange på Youtube.

"Here is a song for you Diana" - sådan lød indledningen til 'Chatroulette Love Song'. Kærlighedssangen, hvor danske Mads synger sig ind i hjertet på den helt fremmede pige Diana på Chatrouletten, som Rune Iversen og vennen Jeppe Vejs i marts 2011 uploadede på Youtube.

- Vi lavede videoen, som et forsøg på at få noget til at gå viralt, forklarer Rune Iversen, der i sin tid lige havde afleveret speciale om virale videoer.

Og det lykkes med bravour. Internettet elskede sangen, som hurtigt gik viralt. På bare få dage, var videoen afspillet mere end en million gange.

Men folk blev en smule skuffede, da de fandt ud af, at Mads, som i videoen frier til Diana, i virkeligheden allerede er lykkeligt gift.

GALLERI: Her er alt det slik vi savner fra barndommen
GALLERI: Her er alt det slik vi savner fra barndommen

- Mads var en god kammerat, og ham der sang bedst af os, så han gjorde det som en slags vennetjeneste. Han havde slet ikke regnet med, at videoen og blev så stor. Efterfølgende blev han kontaktet af alverdens piger, siger Rune Iversen.

Og faktisk viste det sig, at Diana fra videoen også allerede var forlovet. Det var svært at få fat på Diana efter de afsluttede 'samtalen' på Chatrouletten, men efter et halvt års tid lykkedes det Rune Iversen at få etableret kontakt til Diana igen.

Husker du baby-Emma fra VENNER? Sådan ser hun ud i dag
Husker du baby-Emma fra VENNER? Sådan ser hun ud i dag

- Vi fandt ud af, at hun havde en forlovet, som ikke synes det var så fedt, at videoen med hende var gået viralt. Men hun synes selv, at videoen var sjov og synes ikke den skulle fjernes.

Men siden efteråret 2011 har Rune Iversen og vennerne ikke hørt fra hende.

I dag arbejder Mads med HR og uddannelse af ledere, mens Jeppe Vejs, der også var en af hovedmændene bag videoen, har et band. Rune Iversen blev efter videoen tilbudt et job hos Cult - og i dag arbejder han som marketingsmanager for festivalerne NorthSide og Tinderbox.

LÆS OGSÅ: Sjov leg: Husker du pandaen? Nu skal du finde katten

LÆS OGSÅ: Julekalender-stjernernes udvikling: Se hvordan de ser ud som voksne

LÆS OGSÅ: Husker du Jake fra Two and a Half Men? Se hans vilde forvandling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx