Af Katrine Frederikke Wandrup - 04/10-17 17:16

Stor afstemning: Har du Danmarks bedste pizzamand?Stor afstemning: Har du Danmarks bedste pizzamand?

Han er din redningsmand, når du har tømmermænd, når du har arbejdet sent eller når du vil have en afslappet søndag på sofaen. Nu kan du belønne ham for altid at være der for dig.

storybild

Arkivfoto. (Billede: VALENTYN OGIRENKO)

Uanset om du er til italiensk pizza, japansk sushi eller thai-nudler, så findes der en take away-restaurant til dig - og nu har du chancen for at kåre din yndlings som Danmarks bedste take away-biks.

»Alle byer i Danmark har deres egne take away-helte, og de skal selvfølgelig hyldes. Det er dem, der redder os i hverdagen og sørger for, at vi får god mad på bordet, selv om tiden er knap. Vi håber selvfølgelig, at danskerne vil være med til at fremhæve netop deres favorit take away-restaurant, så vi kan give anerkendelsen videre,« siger Carsten Boldt, administrerende direktør hos Just Eat, der er initiativtager bag Danish Take Away Awards.

I november vil der blive afholdt et awardshow til ære for de mange pizzamænd, salatpushere og nudelkogere. Derfor har du til den 31. oktober til at nominere din take away-restaurant, så de kan få en pris og vinde 20.000 kroner.

Ikke nok med, at restauranterne kan blive kåret som Danmarks bedste, kan de også vinde for eksempel 'Årets klassiker', 'Årets nyhed' og 'Forbrugerprisen'.

Du kan stemme på www.dtaa17.dk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx