Af Astrid Rasmussen og Anne Kidmose Jensen - 02/10-15 20:25

Fræk fredag: Kom med til sexmesse i ValbyFræk fredag: Kom med til sexmesse i Valby

Erotic World er tilbage efter branden i KB Hallen for fire år siden. 8.000 gæster med forskellige lyster samles i weekenden til et virvar af dildoer, kostumer og gamle gasmasker.

Bildstrecke im Grossformat »

Sexmessen i Valby bød på alverdens sanseoplevelser.

Valby Hallen ligner ikke sig selv. Kun uret i loftet med de røde tal minder om, at her plejer at være håndholdkampe og badminton. Nu er der sort lingerie, kvinder i sylespidse stiletter, læderpiske og kondomer i slikkasser.

Bag sexmessen i Valbyhallen står Dennis Møller, der også var med til at arrangere Erotic World i 2011, hvor KB Hallen brændte ned få dage før messen.

Dating-apps kan være årsag til stigning i sexsygdomme
Dating-apps kan være årsag til stigning i sexsygdomme

Nu er han tilbage. Han ruller ind til messen i en hvid limousine med pornostjernen Denice Klarskov og stiger ud med favnen fuld af champagneglas.

- Sanserne skal pirres, siger han og fortsætter: Verden forandrer sig, og sex finder man mest på internettet, men på sexmessen får man lov til at se og røre ved tingene i levende live, siger han.

På messen pisker SM-entusiaster stemningen op bag sorte gardiner, sexologer beretter om sexmusklen, og i et aflukket område kan du prøve kræfter med det seksuelle sammenskudsgilde BDSM.

Stewardesse fyret for betalt mile-high sex - så meget har hun tjent
Stewardesse fyret for betalt mile-high sex - så meget har hun tjent

Mænd med masker
Erotic World er et slaraffenland af sexboder. Hos den 40-årige sælger Camilla Plousted finder man politimasker, gamle bondageæsker og masker til det, hun kalder “urinlege”. Og de army-grønne krigsreferencer hitter hos rollespilsentusiasterne, forsikrer hun.

- Jeg sælger mange masker. Folk kan godt lide rollespil, og det her er rekvisitter i de lege, fortæller hun og løfter en maske med tragt til urin.

100.000 gratis kondomer gives væk - sådan får du nogle
100.000 gratis kondomer gives væk - sådan får du nogle

For 300 kroner kan man også få en gammel gasmaske eller en tysk militærhjælm med hjem i soveværelset. “Med mindre du skal have en med nazitegn på, så koster den 1.500”, tilføjer hun.

Erotic World har i år solgt godt 8.000 billetter i forsalg, og mellem boderne finder man kvinder og mænd i alle aldre. Godt 85 procent af de besøgende er par, men det er et arrangement, der grundlæggende tiltrækker et bredt publikum.

Sexsygdomme boomer i storbyerne: De er mest udsat
Sexsygdomme boomer i storbyerne: De er mest udsat

Også beboere og pædagoger fra Bostedet Rødbo Ballerup har fundet vej til de erotiske boder.

- Vi tager på mange ekskursioner. Det er nogle gange til Kronborg Slot og Zoologisk Have, men den her gang var der interesse for at prøve noget nyt, siger Camilla Dahl, der er pædagog på bostedet.

Og det er særligt dildoer og erotiske kjoler, der er på programmet, fortæller Linda Jørgensen, der er beboer på bostedet, og som allerede har udset sig den helt rigtige kjole.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kvalt af høj husleje: Efter 40 år i...
bt.dk
Enhedslisten splittet om flygtningelejre
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx