Af - 20/08-16 08:03

Betjent i retten for at sende nøgenbilleder til kvindeBetjent i retten for at sende nøgenbilleder til kvinde

En betjent er tiltalt for at misbruge sin stilling som polititjenestemand.

Bildstrecke im Grossformat »

Mens hendes mand sad varetægtsfængslet, modtog en kvinde en række sms-beskeder fra en anden mand, der blandt andet sendte hende billeder af sin penis og af sig selv i bar overkrop.

Problemet var ikke kun det seksuelle indhold, men også, at beskederne kom fra en betjent, der var efterforsker i den straffesag, som havde sat kvindens mand bag lås og slå. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

LÆS OGSÅ: Efterskole-elever delte nøgenbilleder af lærer

LÆS OGSÅ: Ida ville ikke have sin 'f**** til offentlig skue': Nu er hun politianmeldt for hærværk

Den 48-årige betjent skal derfor på tirsdag for Retten i Roskilde, hvor han er tiltalt for at have misbrugt sin stilling som polititjenestemand.

Det er i perioden fra maj til november 2014, at betjenten skal have sendt beskederne og billederne til kvinden, og ifølge anklageskriftet skal han endda have benyttet sin tjenestetelefon til det, skriver DAGBLADET Roskilde.

Den 48-årige er tiltalt efter straffelovens paragraf 155, der siger, at hvis nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger deres stilling til at krænke privates eller det offentliges ret, kan de straffes med bøde eller fængsel indtil fire måneder.

LÆS OGSÅ: Antallet af sager om deling af nøgenbilleder fordoblet

LÆS OGSÅ: Nøgenfotos af danske kvinder er i høj kurs på nettet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx