Af - 20/05-17 19:18; Opdateret: 20/05-17 19:32

Jette fandt mystisk seddel på sin forrude - nu er der nyt i sagenJette fandt mystisk seddel på sin forrude - nu er der nyt i sagen

Jette Løvenkrands fik påkørt sin bil foran IKEA, og gerningsmanden lavede en fræk afledningsmanøvre for at slippe for at betale.

storybild

Foto: Jette Scheutz Løvenkrands.

For godt en uges tid siden valgte Jette Scheutz Løvenkrands at gå til tasterne med en efterlysning af den bilist, som havde lagt en noget flabet seddel i hendes forrude.

'Du påkørte min bil, en grå Audi A6, og påførte den stor skade. Du var så venlig at lægge en seddel i forruden, hvor du undskylder, og tilmed et telefonnummer, du kan kontaktes på. Puha, tænker jeg, et ærligt menneske! Men ak nej, så let skulle det ikke være - for nummeret, du har skrevet, er sørme ikke dit!'

Sådan skrev hun i et Facebook-opslag, samme dag som hendes bil var blevet påkørt og beskadiget på parkeringspladsen ved IKEA i Taastrup.

Jette fandt flabet seddel i forruden foran i IKEA: Nu håber hun bare på én ting
Jette fandt flabet seddel i forruden foran i IKEA: Nu håber hun bare på én ting

Sidenhen gik hendes efterlysning viralt. Flere end 300 mennesker kommenterede og kom med gode råd, og næsten 2.000 har delt opslaget - og det har givet pote. Den frække bilist er nu blevet identificeret - mere eller mindre.

- Jeg blev kontaktet af et vidne, som havde set påkørslen, og som havde snakket med ham, som havde gjort det. Han havde taget billeder af det og har også vidnet til mit forsikringsselskab. Så lige nu ligger den ved mit forsikringsselskab, som afventer at modpartens forsikringsselskab anerkender sagen, siger en lettet Jette Scheutz Løvenkrands, da BT fanger hende lørdag aften.

Sedlen, som Jette Scheutz Løvenkrands fandt i sin forrude:

Ifølge hendes forsikringsselskab, er der nu stor sandsynlighed for, at hun slipper for selv at skulle betale regningen for skaderne på bilen, som lyder på 1.000 kroner.

- Han har selvfølgelig ikke kontaktet sit forsikringsselskab. De ved ingenting om det. Men mit forsikringsselskab mener, at jeg står rimelig stærkt, fordi der både er vidner og billededokumentation, siger Jette Scheutz Løvenkrands.

Hun er overvældet over den positive respons, hun har modtaget, og hun er glad for sin beslutning om at lave opslaget. For hende har det aldrig handlet om pengene, men om at 'gerningsmanden' skulle stå til ansvar for sine handlinger.

Jette opdagede seddel i bilruden ved IKEA: Blev lamslået, da hun ringede op
Jette opdagede seddel i bilruden ved IKEA: Blev lamslået, da hun ringede op

Og så er hun glad for at have sat fokus på et problem, som rammer mange danskere.

- Om ikke andet tænker jeg, at jeg har fået stukket hånden ned i en hvepserede, og det virker til, at det er noget, folk kan relatere til, når de reagerer, som de gør. Det er åbenbart noget, der sker ret ofte, siger Jette Scheutz Løvenkrands.

Nu hvor det er lykkedes hende at finde frem til bilisten, har hun valgt at fjerne opslaget fra Facebook. Inden da fik hun dog lige sendt en stor tak afsted.

'Tusind tak for hjælpen med delinger samt en stor tak til den venlige herre som har brugbar dokumentation jeg kan videregive til forsikring mm.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk landsholdsspiller i mærkværdigt...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Motorvej spærret efter anholdelse
bt.dk
Christina Sederqvist: Dine 10...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx