Af - 28/03-17 19:22

Vilde feriepriser: 10 sommerferie-destinationer for under 150 kronerVilde feriepriser: 10 sommerferie-destinationer for under 150 kroner

Det er vanvittigt billigt at bestille flyrejser lige nu.

Bildstrecke im Grossformat »
Du får sundere og friskere mad. Og det kan opkvikke dig, samt have en positiv effekt mod jet-lag. Rejseselskaber og prissammenligningstjenester kan holde øje med din ageren på internettet og give dig ændrede (dyrere) flybilletter - medmindre du bruger privat browsing eller 'Inkognito', som det hedder i Chrome. Wafande har forstået det. En hættetrøje er altid god at have med, da den er multifunktionel. Den kan holde dig varm, men folder du den sammen kan den også agere en glimrende hovedpude. Vil du være HELT sikker på ikke at miste dine penge og kreditkort? Så medbring en snydepung med lidt småpenge og gamle kort i, mens du gemmer dine rigtige penge i en lomme eller et andet sted. Tyvene går målrettet efter den falske pung, mens du trygt kan købe en masse is. Andel sal er bedst. På første sal er du mere udsat for indbrudstyve, mens du på højere etager har længere ud i tilfælde af for eksempel brand. Fryseposer med lynlås er ideelle, hvis du regner med at være meget på stranden med din telefon. Smid dit dyrtindkøbte legetøj i sådan én her, og du vil undgå, at sand og vand ødelægger den. Smid et mærkat på din bagage, der siger 'Fragile'. Det kan påvirke de ansatte til at behandle din bagage lidt mere blidt. Tirsdag eller onsdag er i følge en undersøgelse de billigste dage at rejse af sted på. Vil du være sikker på at have plads til det hele? Så begiv dig ud på internettet, hvor der findes mange guides til, hvordan du optimalt pakker din kuffert. ... Ved at veje din kuffert hjemmefra. "Men jeg har ikke en vægt til min kuffert?" tænker du så. Men det er meget simpelt - vej dig selv på din badevægt, og vej derefter dig selv med kufferten i hånden. Differencen er jo så kuffertens vægt. Så undgå du ubehagelige overraskelser i lufthavnen ved check-in. Hvis du har mange halskæder eller ledninger med, så put dem i sugerør. På denne måde undgår du, at de bliver viklet og filtret sammen.

I galleriet: Smarte tricks til din sommerferie.

Der var engang, hvor sommerferien var noget, man spinkede og sparede for at få råd til.

Sådan er det ikke lige nu.

Flypriserne er netop nu så ekstremt lave, at man kan flyve på ferie til hele 10 populære, europæiske destinationer for under 150 kroner, hvis man bestiller netop nu.

Irsk lavprisselskab åbner seks nye ruter i Danmark
Irsk lavprisselskab åbner seks nye ruter i Danmark

Aller billigst er London, som man kan komme til for sølle 69 kroner. Til sammenligning koster en Orange-billet fra København til Aarhus 99 kroner.

Det er Ryanair som tilbyder de vanvittigt lave priser, og hvis man hellere vil sydpå til sommerens bagende sol, skal man kun have marginalt flere kroner op af lommen.

Hygge i Madrid. (Foto: Scanpix)

Således koster en flybillet til smukke Pescara i Italien 109 kroner, mens en tur til Spaniens pulserende hovedstad Madrid kan erhverves for 149 kroner per vej.

Ryanair vil sætte fart i Norwegians langdistanceruter
Ryanair vil sætte fart i Norwegians langdistanceruter

Man skal dog være opmærksom på, at lavprisselskaber oftest tager ekstragebyr for bagage og pladsreservation, samt at der ikke er afbestillingsforsikring.

Til gengæld kan man få billetterne til de lave priser hele sommeren, ja faktisk helt frem til september for nogle af destinationerne.

Ryanair-boss tror på dansk base inden for et år
Ryanair-boss tror på dansk base inden for et år

Hele listen over de vilde tilbudspriser:

London (Luton): 69 kroner.
London (Stansted): 73 kroner.

Kaunas: 96 kroner.

Bruxelles: 109 kroner.

Pescara: 109 kroner.

Bologna: 126 kroner.

Køln: 126 kroner.

Edinburgh: 126 kroner.

Budapest: 149 kroner.

Milano: 149 kroner.

Madrid: 149 kroner.

Læs mere på Ryanairs hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Ryanair begynder til oktober at flyve fra Aalborg

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 biler kørt sammen - én person...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx