Af David Andersen - 08/03-18 08:29

Se billederne: Hele verden følger med i Peter Madsen-sagenSe billederne: Hele verden følger med i Peter Madsen-sagen

Verdens øjne er rettet mod Københavns Byret, hvor Peter Madsen er anklaget for mordet på den svenske journalist Kim Wall.

Ubåd - Peter Madsen - Kim Wall OPDATERET version BT

Drabssagen mod den danske opfinder Peter Madsen er spået til at blive et tilløbsstykke uden lige, der vil tildrage sig opmærksomhed fra alle afkroge af verden.

Torsdag morgen kan man konstatere, at verdens største medier allerede flere timer inden, sagen går i gang, har rettet sigtekornet mod Københavns Byret, hvor man spændt afventer retssagens start kl. 9. 30.

CNN har allerede i aftes lagt en artikel på forsiden, som analyserer sagens betydning for danskerne og svenskerne, og kigger frem mod retssagen, der har chokeret hele verden.

Også BBC fokuserer intenst på den grusomme sag, og signalerer en tæt dækning med denne artikel, der forbereder deres læsere på sagen.

Norges største medie, VG, er ligesom de fleste andre, større skandinaviske medier på plads i København, og på deres hjemmeside har sagen højeste prioritet.

Tyskland og Frankrigs største medier følger også sagen på nærmeste hold, og har tidligt torsdag morgen de første artikler om sagen på deres hjemmesider.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx