Af - 14/04-16 09:59

Medbring 'en helvedes masse sprut': 1200 unge vil med til ulovlig strandfestMedbring 'en helvedes masse sprut': 1200 unge vil med til ulovlig strandfest

Myndighederne vil sandsynligvis lukke kæmpe strandfest, som 1.200 personer har tilmeldt sig. Selv patruljevogne kan dog ikke stoppe festen, siger medarrangør.

storybild

ARKIVFOTO. Myndighederne vil stoppe strandfesten i Marbæk Strandpark ved Frederikssund. Hvis du gerne vil feste ved en strand, hvor det er helt lovligt, kunne det jo i stedet være ved Badesøen på Roskilde Festival, som det her billede er fra. (Billede: Mortensen Jesper)

En gruppe unge fra Frederikssund inviterer i en begivenhed på Facebook til en kæmpe, offentlig strandfest på Marbæk Strandpark ved Frederikssund. Indtil videre har 1200 unge tilmeldt sig.

Af invitationen fremgår det, at arrangørerne står for musikken, og at festdeltagerne blot skal medbringe »en helvedes masse sprut!«. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Rektor tager pusten fra lummer gymnasiefest med humor
Rektor tager pusten fra lummer gymnasiefest med humor

»Danmarks Største Beach Party«, som begivenheden hedder, kan dog blive forpurret af myndighederne, der formentlig kommer til at lukke festen, medmindre den bliver flyttet til et andet sted.

Det vurderer SSP-koordinator i Frederikssund Kommune Jacob Holm Jørgensen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Når man arrangerer noget i den kaliber uden tilladelse, så er det ulovligt, og derfor vil festen formentlig blive lukket af politiet. Initiativet er jo rigtig godt, men det er præmissen ikke, og der er alt for mange ting, de ikke har taget højde for- blandt andet i forhold til sikkerheden, siger han.

Facebooksider udleverer gymnasieelevers sexliv
Facebooksider udleverer gymnasieelevers sexliv

Og hvis Jacob Holm Jørgensen får ret i sin forudsigelse om, at strandfesten bliver lukket, skal myndighederne være forberedt på, at de unge ikke kommer til at forlade festen frivilligt.

I hvert fald har arrangørerne tænkt sig at holde festen på Marbæk Strandpark uanset hvad.

- Festen kommer ikke til at stoppe. Heller ikke selvom politiet sender patruljevogne, lyder det fra 16-årige Sigurd Andersen, der er en af arrangørerne.

Nordsjællands Politi er opmærksomme på problemet og agter at tage affære, hvis strandfesten bliver en realitet.

Gymnasieelever udstiller hinandens sexliv i sladderblade
Gymnasieelever udstiller hinandens sexliv i sladderblade

LÆS OGSÅ: Rektor forbyder nøgenhed: Gymnasieelev fik dildo sparket op i enden

LÆS OGSÅ: Rektor lukker skoleblad med sexsladder - men vil helst lade det fortsætte

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx