Af - 07/09-13 11:17

Sådan bliver dagens masse- bryllupper forberedtSådan bliver dagens masse- bryllupper forberedt

De rekord mange bryllupper i dag betyder stor aktivitet for de mange gæster, der skal til fest

storybild

- Så er bryllupsbilerne kørt frem til Christian og Maria Sjelle Straarup bryllup, skriver John Kruse Larsen på Facebbok. Han har helt åbenlyst haft travlt med at få sine smukke Jaguarer til at skinne mest muligt i dagens anledning. Foto: Facebook

Danmark er på den anden ende i dag.

Det skyldes et ekstremt stort antal bryllupper.

Der bliver formentlig tale om flere end et tusind par, der besejler deres kærlighed til hinanden i løbet af de kommende timer.

Læs også: Gigantisk gifte-dag i dag i Danmark

Og de mange bryllupper giver heftig aktivitet for de mange gæster, der naturligt følger med.

De sociale medier flyder over med statusopdateringer, hvor spændte gæster fortæller om deres forberedelser til den store dag.

- Så er tøjet hængt frem til bryllup om 4 timers tid. Glæder mig utroligt meget til at være med til se 2 dejlige mennesker sige ja til hinanden, skriver Pernille Vang Rasmussen

- Lommetørklæder, tjek. Ris, tjek. Partydresset på, tjek. Gaven pakket, tjek. Så er vi klar til bryllup, skriver Annemette Bech Rasmussen.

Mindst én enkelt gæst er slet ikke kommet til verden endnu:

- En dag til termin, men håber han bliver derinde lidt endnu, for i dag står den på bryllup hos min skønne veninde Mette Viig Nielsen & Henrik! Vi glæder os til at fejre jer og håber dagen bliver, som I har drømt om, skriver Mette Ballegaard Juncker.

Skal man tage Facebook som udtryk for, hvem der går mest op i at forberede sig til bryllup, ser kvinderne ud til at løbe med den titel. Læs bare Heidi Stokbæks opdatering:

- Så er der ikke mange timer til vi skal til bryllup ved Dennis og Carina. Håret farvet -tjek. Skoene fundet - tjek. Smykker fundet – tjek. Negle er fine takket være min søde nabo Wendy Mikkelsen. Kjolen er fundet- tjek. Kameraer er klar - tjek. Ja, så er jeg vist klar til deres bryllup.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx