Af - 23/04-16 09:04

Ny undersøgelse: Er du serie-utro?Ny undersøgelse: Er du serie-utro?

En ny analyse viser, at der er visse serier, der er værre end andre til at lokke de danske seere i smugkigger-fordærv.

storybild

Du kender det godt. I har lovet hinanden ikke at se videre på serien alene - men så sidder du dér. Kæresten er ikke hjemme, og Netflix er liiige foran dig.
Smugkigger du? Eller venter du pænt, til I kan sno jer på sofaen og se serien sammen?

Netflix snubler i forventningerne trods flot kvartal
Netflix snubler i forventningerne trods flot kvartal

Ifølge en undersøgelse Telia har lavet i samarbejde med YouGov, så foretrækker danskerne at se serier sammen med andre. Hvad end det er med kæresten, med en ven eller med familien, så vil vi altså helst se de store serier i andres selskab.

Analysen, som er foretaget blandt 2500 danskere, viser, at især 'True Detective' og 'Game of Thrones' er nogle rigtige kæresteserier. Dem ser henholdsvis 40 og 37 procent sammen med deres partner. Også serien House of Cards er en populær serie blandt kærestepar.

Amazon udfordrer Netflix: Klar med ny streamingtjeneste
Amazon udfordrer Netflix: Klar med ny streamingtjeneste

Men selv om vi har aflagt ed om, at vi ikke ser videre uden hinanden, så er der altså nogle serier, der bare er for fristende til at modstå.

- Faktisk er vi mange, som falder for fristelsen og napper et ekstra afsnit. Ifølge undersøgelsen har 32 procent af dem, der typisk ser 'The Walking Dead' med deres partner, prøvet at være ham eller hende 'serie-utro'. Dermed er zombieserien højdespringeren inden for serie-utroskab. Nummer to på listen er serien 'Girls' om unge kvinders turbulente liv i New York. Her er tallet 29 procent, siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia, i en pressemeddelelse.

Så gik den ikke længere: Netflix hæver priserne
Så gik den ikke længere: Netflix hæver priserne

Når det gælder serier, som vi ser med vores venner, er vi endnu mere troløse. Eksempelvis har hele 57 procent af dem, der følger med i intrigerne i 'Narcos' om kokaingangsteren Pablo Escobar, været deres faste serievenner utro. For den populære 'Game of Thrones' er det knap halvdelen, 48 procent.

Den serie, der har den højeste loyalitetsrate, er nyklassikeren 'Mad Men'. Her har hele 80 procent af seriens fans svaret, at de aldrig ville svigte deres partner ved at smugkigge et afsnit forud.

Her er det nye Netflix & Chill
Her er det nye Netflix & Chill

Generelt er der flest 15-19 årige, der foretrækker at se tv-serier med deres venner, mens parforholdshyggen foran yndlingsserien er mest udbredt blandt de 31 til 49-årige.

Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen
Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
LIGE NU: 24-årige Casper i ekstremt...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx