Af Simon Boas - 02/08-17 10:31

Brutalt overfald på dansk spa-hotel: Kvindelig ansat slået ned og voldtaget af gæstBrutalt overfald på dansk spa-hotel: Kvindelig ansat slået ned og voldtaget af gæst

En 28-årige mand er tiltalt for at have tævet og voldtaget en kvindelig ansat på et hotel gennem halvanden time i december 2016.

storybild

Det skriver Ekstra Bladet.

Af anklageskriftet fremgår det, at den kvindelig ansatte blev overrasket af manden i kælderen på Hotel Comwell i Korsør, hvor han angiveligt slog den 34-årige kvinde i hovedet og på kroppen adskillige gange, mens hun forsøgte at flygte fra stedet.

Det lykkedes hende imidlertid ikke, og i stedet pressede manden den 34-årige kvinden op af væggen og tog kvælertag på hende. Efterfølgende valgte han ifølge anklageskriftet at voldtage hende over to omgange. Anden gang kunne han ifølge Ekstra Bladet ikke få rejsning, og det resulterede i, at han tævede kvinden endnu engang.

Afslutningsvis udsatte han kvinden for blufærdighedskrænkelse, inden han beordrede hende til at blive i 10 minutter på toilettet og forlod stedet.

Umiddelbart efter kunne den 34-årige kvinde ringe efter hjælp, og ambulancefolk fandt hende ilde tilredt i kælderen under toilettet. En lægelig undersøgelse har senere fastslået, at kvinden kan have været i livsfare i forbindelse med det voldsomme overfald.

Ifølge Ekstra Bladet kunne politiet forholdsvis hurtigt finde frem til den 28-årige mand, da videoovervågning fra hotellet havde vist en person, der lignede den 28-årige gå ned i kælderen. Han havde forinden deltaget i en julefrokost på hotellet. Manden blev senere anholdt på sin bopæl og har siden været varetægtsfængslet.

Ifølge Ekstra Bladet har anklagemyndigheden krævet ham idømt mere end fire års fængsel.

»Ud fra en samlet vurdering af grovheden og at sagen også omfatter frihedsberøvelse, nedlægger vi påstand om mere end fire års fængsel,« siger specialanklager Susanne Bluhm til Ekstra Bladet.

Den 28-årige mand har nægtet sig skyldig og afviser, at han skulle være gerningsmanden.

Retten i Næstved vil behandle sagen den 10., 11. og 16. august.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx