Af Miss Vanilla, blogger - 16/08-16 11:23; Opdateret: 17/08-16 08:47

KLUMME: Derfor skal du give din mand en finger i numsen under sexKLUMME: Derfor skal du give din mand en finger i numsen under sex

Miss Vanilla har et godt råd til dig.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix)

Miss Vanilla fra missgrey.dk har lavet dagens klumme:

Kære læsere!

På det sidste har Mr. Teddy og jeg begivet os over i en lidt anden verden, end hvor vi før har været, og er begyndt at udforske analsex til ham. Dette er ofte noget mange mænd der har svært ved at indrømme, at de egentligt går og fantaserer om. Selv for Mr. Teddy tog det lidt tid før han indrømmede det med ord, men jeg kunne mærke det på hans kropssprog, når jeg naturligt bevægede mig en smule derned på ham. Men hvordan gør man så, når det kommer til ham og analsex?

Det samme og så alligevel overhovedet ikke!

Et numsehul er et numsehul, det kommer vi jo ikke rigtigt udenom. Derfor gælder de samme regler som ved en kvindes numsehul. Er du ny i hele “numse-pumperiets-verden”, så smut ind og læs min guide til uerfarne ballespredere: analsex for nybegyndere. Der gælder altså de samme regler med henblik på renlighed og forsigtighed, men mandens lille gyldne hul gemmer på en hemmelighed, som kan være ret smækker for os kvinder at kende.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

Lader din kæreste dig først udforske denne elskovstunnel for mænd, så anbefaler jeg dig at afprøve myten om mandens G-punkt. Jeg har allerede for længst fået bekræftiget denne myte, og oplevet det vildeste! Under et handjob/blowjob med Mr. Teddy, fik jeg lov at lege lidt med ham og hans numse, og jeg fik ved hjælp af en masse glidecreme en halv finger op. Her begyndte jeg naturligt at massere en smule, og der gik knap 30 sekunder før han kom ud over det hele i den vildeste orgasme. Dog skal man lige vænne sig til, at man kan mærke hans orgasme sammentrækninger i tunnelen, hvilket egentligt også var en ret sjov oplevelse.

Hvad skal I passe på?

Pas endeligt på med at trække din finger for hurtigt ud af hans numsehul, når han er kommet. Det er ikke specielt rart for ham, og giver ham følelsen af at skulle skide. Thats a no go!

LÆS OGSÅ: Prøv det her som forspil, næste gang I er ude at spise!

Start langsomt ud med ham. Han er slet ikke ligeså vant til at give slip og slappe af som du er – når det kommer til sex er han vant til at skulle præstere og være igang (oftest). Start med at få ham til at slappe af og masser derfor det yderste af hans numsehul indtil du mærker han slapper af. Glidecreme er et must!

Det kræver måske lidt tid for din kæreste at give slip på nogle indgroede tabuer, men jeg lover jer, at det kan være en sjov og lækker rejse, hvis det gøres ordentligt!

For spørgsmål, så smid en kommentar nedenunder eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Er nu reelt udryddet: Det sidste...
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx