Af - 26/08-16 13:54

TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?

Ja-ja, som om du er i byen for at "have det sjovt med vennerne".

storybild

Bliver du heldig som fyren og pigerne her? Eller må du gå slukøret hjem? Tag testen længere nede i artiklen. (Billede: Scanpix)

Du skal i byen i aften.

Men ender du rent faktisk med at score?

Metroxpress har allieret sig med to eksperter, der har delt deres viden om at score. Ud fra deres input er der skabt en række spørgsmål og situationer, der kan give et fingerpeg, om det bliver en ekstra uforglemmelig bytur - eller en af den slags, hvor du surmuler hele vejen over til McDonald's, mens du hører All By Myself i dine headphones.

Den ene ekspert er coach og forfatter Jens W. Pedersen, der har speciale i kærlighedsliv, singleliv, dating og forelskelse. Han står bag bogen "Dating, desperation og selvudvikling"

Jacob de Lichtenberg er ekspert i kropssprog og de psykologiske mekanismer i dating og forfatter til bogen "Kropssprogets Psykologi".

Og hvad hvis du så har en kæreste? Ja så tag testen for sjov, ikke?Og hvad er egentlig opskriften på at score?

Ifølge de to eksperter, har du gode muligheder, hvis du er udadvendt, har selvtillid og ikke frygter en afvisning. Samtidig skal du sørge for at være til at komme i kontakt med.

- Det nytter ikke noget at stå og se sur ud med armene over kors. Men hvis du har et åbent kropssprog, smiler og har øjenkontakt, signalerer du åbenhed, og det er nemmere for andre at tage kontakt til dig, siger Jens W. Pedersen.

I det hele taget skal du tro på, at du kan score.

- Hvis du tror på dig selv, og at det kan lade sig gøre, vil du komme til at signalere det. Og hvis du derimod går i byen med en indstilling om, at det ikke kan lade sig gøre, kan du komme til at sende nogle lidt mærkelige signaler, siger Jens W. Pedersen.

Du skal også sørge for at have en fest. For har du det sjovt, vil du automatisk være mere afslappet og mere tiltrækkende. Så hader du at gå i byen, er det måske ikke det oplagte sted for dig at score.

Et andet tip er at flirte og føre samtaler på positiv facon, siger Jacob de Lichtenberg.

- Du skal snakke om de ting, der er gode og det du har passion for, når du snakker med andre mennesker. Man kan godt starte en samtale ved at lave sjov og drille folk, men man vinder klart ved at være sjov på en positiv måde end ved at brokke sig og trække opmærksomheden over på noget negativt, siger han.


LÆS OGSÅ: 17 håbløse ting mænd gør på dating-apps

LÆS OGSÅ: Benching er den nyeste, onde dating-trend

LÆS OGSÅ: LISTE: 11 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder

LÆS OGSÅ: I denne lufthavn er der størst chance for at score

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx