Af - 28/06-16 13:50

Politiet efterlyser denne 18-årige mand for to voldtægtsforsøgPolitiet efterlyser denne 18-årige mand for to voldtægtsforsøg

Nordsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 18-årig mand, der mistænkes for voldtægtsforsøg sidste weekend.

storybild

Her ses manden, som Nordsjællands Politi efterlyser for voldtægtsforsøg. (Billede: Nordsjællands Politi)

Nordsjællands Politi offentliggør nu et billede af den mand, de mistænker for to voldtægtsforsøg i Helsingør sidste weekend.

Den unge 18-årige mand på billedet er ifølge politiet personen bag to voldtægtsforsøg lørdag morgen i Helsingør.

Det ene voldtægtsforsøg fandt sted i Ponydalen i Vapnagaard ved seks-tiden om morgenen, hvor en 20-årig kvinde blev antastet af den 18-årige. Han rev hende i blusen og trak hendes shorts ned. Det lykkedes dog kvinden af skræmme ham væk.

Det andet voldtægtsforsæg fandt sted ved 07-tiden ved Kvikly på Birkedalsvej i Helsingør, hvor manden overfaldt en 24-årig kvinde og stjal hendes mobil og pung.

Billedet af manden er taget af Nordsjællands Politi i forbindelse med, at den 18-årige mand begik hærværk tidligere lørdag morgen, før voldtægtsforsøgene fandt sted.

Signalementet af gerningsmanden bag de to voldtægtsforsøg passer ifølge politiet helt ned til mindste detalje på den unge mand - inklusiv cykelhjelmen - og cyklen er også den samme som ved voldtægtsforsøgene. Det fortæller presseansvarlig ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til metroxpress

Manden, der er østeuropæer, har ikke nogen fast bopæl, så politiet vil gerne i kontakt med folk der har set ham, eller har en ide om hvor han opholder sig

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Nordsjællands Politi på tlf. 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx