Af Katrine Frederikke Wandrup - 22/09-17 10:53; Opdateret: 22/09-17 13:58

Forældre endte i retten: Opdagede forfærdelig hemmelighed i datterens fødselsattestForældre endte i retten: Opdagede forfærdelig hemmelighed i datterens fødselsattest

Parret var vokset op i hver deres plejefamilie og kendte intet til hinanden som børn.

storybild

Modelfoto. (Billede: Scanpix)

Det franske par, 46-årige Rose-Marie og 53-årige Hervé, mødte hinanden tilbage i 2006 og blev med det samme forelskede i hinanden.

Blot tre år efter fik de en datter, Océane, og som det er normal praksis, når man får et barn, så fik de en fødselsattest på hende, skriver The Local.

Men da de nærlæste attesten fandt de ud af, at Rose-Marie og Hervé har samme mor, og altså derfor er halvsøskende.

Parret var som søskende blevet skilt ad som små og voksede op i hver deres plejefamilie i Aube, som ligger i det nordøstlige Frankrig.

Ifølge fransk lov kan kun én forælder officielt kan anerkendes, når der er tale om børn fra incestuøse forhold. Derfor ville retten i Frankrig fratage Rose-Marie forældremyndigheden over datteren og overlade hende til faderen.

Det ville Rose-Marie dog ikke finde sig i, og derfor ankede hun sagen, som hun netop har fået medhold i.

Dommeren skrev blandt andet: 'Otteårige Océane har boet med sin mor siden fødslen. Faderen stiller sig ikke imod moderens forældremyndighed, og det lader ikke til, at han har haft et specielt tæt forhold til sin datter.'

Derfor blev det fra rettens side vurderet, at det ville gå ud over den i dag otteårige datter, hvis begge forældre ikke havde forældremyndighed, hvilket Hervés advokat Catherine Besson er godt tilfreds med ifølge Le Parisien.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politi efterlyser mand efter seksuelt...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx