Af Katrine Frederikke Wandrup - 18/09-17 21:20

Lider af sygdom: Jessica har en helt særlig reaktion, hver gang hun får en orgasmeLider af sygdom: Jessica har en helt særlig reaktion, hver gang hun får en orgasme

Stærke følelser får Jessica Southall til at gå kold – bogstaveligt talt.

storybild

(Billede: Shutterstock)

20-årige Jessica Southall fra Nottingham, England, har et specielt problem. Hun lider af narkolepsi med katapleksi, hvilket vil sige, at hun pludselig bliver lammet og falder i søvn, hvis hun oplever stærke følelser.

Derfor var nødvendigt for den unge mor at have en alvorlig og svær samtale med sin kæreste, Junior Santiago, da de begyndte at se hinanden, skriver Daily Mail.

For på grund af sin sygdom lignede det, at hun ville falde i søvn med det samme, når de havde været intime.

»Jeg måtte forklare Junior, at det kun sker, når han får mig helt op at ringe,« fortæller hun og fortsætter: »Men det er ikke ideelt.«

Jessica Southall har lidt af narkolepsi med katapleksi, siden hun var 16 år, og det har taget en del tilvænning for hende at leve med sygdommen. Den gør, at hun sover op mod 13 timer i døgnet, fordi hun konstant er udmattet, idet hendes krop ikke kan regulere hendes søvnmønstre.

Dog sover Jessica Southall ikke rigtigt, når hun får et anfald, fortæller hun. Selv om det ligner, at hun går kold og er svævet til drømmeland, så er hun ifølge sig selv fuldt til stede og kan registrere alt, der foregår omkring hende.

Problemet er dog, at hun ikke kan komme ud af tilstanden, før den følelse, som fremprovokerede den, er væk.

Desværre for den unge mor er det ikke kun i sengen med sin kæreste, de dramatiske anfald kommer. Alle stærke følelser kan fremprovokere et anfald, og derfor er hun flere gange kollapset, når hun eksempelvis har grinet.

Efterhånden har hun dog lært at leve med sygdommen, og derfor er hun forberedt og støtter sig op ad ting, hvis hun kan mærke et anfald komme.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Lastbil brager direkte ind i 10-årig...
bt.dk
Stjernens skibrille-forklaring vakte...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx